Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ανδρες της ΟΠΚΕ και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ εξουδετέρωσαν τον άνδρα με το τσεκούρι που αναστάτωσε την πλατεία Πυροσβεστίου!

Καθάρισε η ΕΛΑΣ στο θρίλερ με τον άνδρα που απειλούσε με τσεκούρι από το σπίτι του στην πλατεία Πυροσβεστίου στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ της ιδίας υπηρεσίας μετέβησαν στον τόπο του περιστατικού και με την συμβολή ειδικού διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος αφοπλίστηκε, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Η επιχείρηση έλαβε τέλος, με τον άνδρα να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο τμήμα.

Στο σπίτι του έμεινε για αρκετές ώρες μετά το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με κάποιον που είχε σταθμεύσει το όχημά του μπροστά από το σπίτι του. Ο 57χρονος άνδρας τσακώθηκε μαζί του και στη συνέχεια πήρε το τσεκούρι και κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

Θα πρέπει να τονιστεί πως κρατούσε το τσεκούρι καθ’ όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία. Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, ενώ ο άνδρας είναι γνωστός στην αστυνομία και από άλλες υποθέσεις.

 

Παρόμοια Άρθρα

ΠΑΤΡΑ: Προσποιήθηκε τον …λογιστή και άρπαξε 22.159 ευρώ!

Μπήκε σε καφετέρια στα Ταμπάχανα κι έριξε πέτρα στο κεφάλι σερβιτόρας

Φορτηγό – πλοίο με προορισμό την Κύπρο προσάραξε στο ακρωτήρη Πάπα!