Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Εσταξε φαρμάκι ο Κώστας Πετρόπουλος για δήθεν Πασόκους που έχουν «ξεπουληθεί» στον Φαρμάκη!

O Κώστας Πετρόπουλος, μέλος της Ν.Ε Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ έκανε μία δήλωση που θα συζητηθεί πολύ, αφού αναφέρεται και στον Νεκτάριο Φαρμάκη αλλά και σε ΠΑΣΟΚτζήδες που τρέχουν να στρατευθούν με την νυν Περιφερειάρχη. Ουσιαστικά χτυπάει καμπανάκι στο ΠΑΣΟΚ!

«Ο φαρισαϊσμος σ’ όλο του το μεγαλείο.

Χωρίς καμιά αμφιβολία την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ΔΕΝ την ΚΕΡΔΙΣΕ ο ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ο νυν περιφερειάρχης. Του την χάρισαν οι υπόγειες διαδρομές παραγόντων του χώρου μας, παράγοντες που δυστυχώς συμμετέχουν σε κομματικα όργανα και οχι μόνον για πολλούς βεβαίως και διαφόρους λογους, προσωπικούς κλπ.

Αυτό το παιχνιδάκι, αυτοι οι γνωστοί – άγνωστοι, το συνέχισαν καθ’ όλη την διάρκεια της τετραετίας που διανύουμε, ισχυροποιώντας τον Φαρμάκη σε μέγιστο βαθμό. Αυτήν την ισχυροποίηση την συνεχίζουν και σήμερα, όπου επωνυμοι του χώρου μας, χάριν προσωπικών επιλογών, δικών τους προσωπικών επιδιώξεων και στόχων, ξεπουλάνε τα πάντα, στέλνοντας καθημερινά στην αυλή Φαρμάκη πολίτες και προέδρους τοπικών διαμερισμάτων, ψηφοφόρους και από την άλλη τους βλέπουμε να αγωνιούν και να κόπτονται στις σχετικές διαδικασίες του χώρου μας για τις σχετικές επιλογές του κινήματος μας, που καθυστερούν ίσως και συνειδητά για να γίνει και πάλι ο Φαρμάκης περιφερειάρχης.

Αξιζει να επισημανω δε οτι στην διαδικασία που ειχαμε πριν απο λίγες ημέρες παρουσία Σκανδαλιδη, παραβρεθηκαν “ΠΑΣΟΚΟΙ” με ιδιαιτερο ζήλο στις φωτογραφήσεις με επώνυμους όλων των κομμάτων, που αγωνιούσε για τις σχετικές αναζητήσεις και επιλογές μας και την επόμενη δήλωνε “φαν” του Φαρμάκη.

Ο φαρισαϊσμος σ’ όλο του το μεγαλείο και δυστυχως ακομη και απο επώνυμους.

Επιτέλους, ας σταματήσουν αυτές οι προσωπικές στρατηγικές, οι συναλλαγές και βεβαίως η εκμετάλλευση του κινήματός μας για τις προσωπικές μας επιδιώξεις, αν θέλουμε να πάμε μπροστά…».

Παρόμοια Άρθρα

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Ξεκίνησαν τα δρομολόγια με μειωμένες ταχύτητες!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Δυτική Ελλάδα: Έκλεψαν ιατρικό εργαστήριο και τραυμάτισαν την υπάλληλο

Γιώργος Αθανασόπουλος

Το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Δυτ. Αχαϊας έχασε ένα δικό του παιδί…