Patra News
Slider Εκκλησία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Νέα επίθεση Χρυσόστομου για τον ομόφυλο γάμο ενώπιον «ευλογημένων οικογενειών»

Δελτίο Τύπου της Μητρόπολης, όπου ο Μητροπολίτης για μια ακόμα φορά βάλλει κατά των πολιτικών και όσων ήταν υπέρ του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια,

Τι λέει η ανακοίνωση: Πλήθος νέων ανθρώπων κατέκλυσε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας, πολλοί απ’ αυτούς κρατώντας τα μικρά παιδιά τους στα χέρια. Οικογένειες ευλογημένες, οι οποίες έχουν ως κέντρο της ζωής τους τον Χριστό και την Εκκλησία.

Ο Σεβασμιώτατος, μίλησε με πολλή αγάπη στους νέους αυτούς ανθρώπους για τον θεοΐδρυτο θεσμό της οικογενείας, για την ευλογία από τον Θεό να γίνεται ο άνθρωπος συνδημιουργός του  και για τον ωραίο και σωτήριο ρόλο που παίζουν, οι σύγχρονες Ελληνικές οικογένειες, για τον τόπο μας και το Έθνος μας.

Όλους τους συνεχάρη και τους επήνεσε ο Ιεράρχης και τους εχαρακτήρισε στύλους ακλόνητους της κοινωνίας, η οποία αντιμετωπίζει πλείστα όσα προβλήματα και οδηγείται από το κακόν εις το χειρότερον.

Μάλιστα, τώρα που εψηφίσθη το νομοσχέδιον, περί του «γάμου» των ομοφυλοφίλων ζευγαριών και «τεκνοθεσίας» παιδιών από τα ομόφυλόφιλα ζευγάρια, το οποίο είναι καταλύτης της οικογενείας, της πατρότητος και μητρότητος και αποβαίνει εις βάρος μικρών παιδιών.

Κρατείστε όρθια την κοινωνία, ετόνισε με έμφαση ο Σεβασμιώτατος και εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες του, στους νέους γονείς, οι οποίοι κόντρα στο καταστροφικό ρεύμα, αγωνίζονται για την ηθική, την καταξιωμένη κοινωνική ζωή και την σωστή ανατροφή των παιδιών τους.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ευαρέσκειά του, προς τον π. Παναγιώτη Θωμά, τον Συνεφημέριό του, π. Γεώργιο Τζεφριό και όλους τους συνεργάτας στο λειτουργικό και κοινωνικό και νεανικό έργο που επιτελούν.

 

Παρόμοια Άρθρα

Αγρίνιο: Ηθελε να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και έχασε 8 χιλιάρικα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μάτι: Συγκλονίζουν οι νέες καταθέσεις στο Δικαστήριο = Συνεχίζεται αύριο η Δίκη

Γιώργος Αθανασόπουλος

Αγρίνιο: τον έπιασαν έστω και εκπρόθεσμα για απάτη και σύσταση συμμορίας

Χρήστος Βεργαναλάκης