Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Νέα επίθεση Καραγεωργόπουλου κατά Πλέσσα και Γιάννη Γεωργόπουλου για την αυτοκτονία Δεσποτόπουλου!

Σφοδρή επίθεση από τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ, κατά του αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα και του δημοσιογράφου Γιάννη Γεωργόπουλου!!!

Τι είπε ο Δ. Καραγεωργόπουλος:

Άκουσα το πρωί σε τοπικό ραδιοφωνο τον κ. Διονύση Πλέσσα, Αντιδήμαρχο Διοίκησης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Εξυπηρέτησης Πολιτών και Νομικής Υπηρεσίας, Αναπληρωτή Δημάρχου του Δήμου Πατρέων, να αναφέρεται σε μένα με εμετική ρητορική.

Υποτίθεται ότι εν λόγω αντιδήμαρχος θεωρείται εκ των «σοβαρών» (λέμε τώρα) αυτής της «σοβαρής» Δημοτικής Αρχής. Δε θα εστιάσω στην επίθεση που έκανε προς το πρόσωπο μου.

Δεν με απασχολεί καθόλου τι θα πει οποιοσδήποτε κομματικά ανελεύθερος και αυτοευνουχισμένος πολιτικά και πνευματικά.

Εξάλλου, η παρουσία του στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου «Γεω…», ο όποιος εντελώς συμπτωματικά (!) είναι και δημοτικός υπάλληλος και γραφείο τύπου γνωστής περσόνας της Δημοτικής Αρχής, μόνο μια εκπομπή με αυτό το περιεχόμενο θα έβγαζε.

Ο κ. Πλέσσας λοιπόν, αμέσως μετά τη ραδιοφωνική παρέμβασή του, δέχθηκε στο γραφείο του διαμαρτυρόμενους π. συμβασιούχους. Με απαξιωτικό ύφος απέναντι σε ανέργους και φτωχούς ανθρώπους του μόχθου, φανερά αμήχανος και εκνευρισμένος, τους αποκάλεσε «τυμβωρύχους».

Τυμβωρύχοι δεν είναι οι απελπισμένοι άνθρωποι που εναγωνίως αναζητούν μια «σανίδα» σωτηρίας κ. Πλέσσα. Η μεγαλύτερη «τυμβωρυχία» είναι ο εμπαιγμός της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας απέναντι στις ανθρώπινες ζωές.

Απέναντι στους ζωντανούς «νεκρούς» της πόλης της ανεργίας, που τους ξεποδαριάσατε σε δήθεν πορείες κατά της ανεργίας, που τους τάξατε μονιμότητες και διορισμούς, που τους είπατε ότι «λεφτά υπάρχουν» στον προϋπολογισμό του Δήμου και μετά τους γυρίσατε την πλάτη και βάλατε τη νομική υπηρεσία του Δήμου να παίξει το βρώμικο παιχνίδι, αντιδικώντας μαζί τους με ένα «εντέλλεσθε» του Δημάρχου κ. Πελετίδη.

Αυτό είναι τυμβωρυχία κύριε Πλέσσα.

Υ.Γ. Μια απορία άσχετη έχω. Εκείνο το δημοσιογραφικό «κουνάβι», ο «αίλουρος», ο «τιτανοτεράστιος» της τοπικής δημοσιογραφίας, εκπομπή από πού κάνει στο ραδιόφωνο; Από το γραφείο του στο Δήμο;

Κάρτα χτυπάει ή όχι στο Δήμο;».

Παρόμοια Άρθρα

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ… ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Αντεπίθεση Φούρα κατά Κελεπούρη επειδή ο δεύτερος στηρίζει Καρπέτα!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Nέος αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Διονύσης Καπλάνης

Καρβουνιάρης