Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Με πρόταση Φίλιππου Λιάκου, η επέκταση του Φράγματος Πηνειού στη Δυτ. Αχαϊα πρώτο θέμα την Παρασκευή στο δημοτικό συμβούλιο

Ο επικεφαλής της «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» και υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας Φίλιππος Λιάκος αποκάλυψε ότι ζήτησε, και έγινε δεκτό, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκο Ορλόφ

την άμεση συζήτηση του θέματος για την επέκταση του Φράγματος Πηνειού στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η δήλωση του κ. Λιάκου:

Aγαπητοί συνδημότες,
Στον απόηχο της μεγάλης συγκέντρωσης που διοργάνωσε η παράταξή μας «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» στο Λάππα για την επέκταση του Φράγματος Πηνειού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες άρδευσης του κάμπου της Δυτικής Αχαΐας και στο πλαίσιο της απόφασης που λάβαμε ομόφωνα για την άμεση δρομολόγηση συγκεκριμένων δράσεων, κατέθεσα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κυριάκο Ορλώφ για άμεση συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Το αίτημα έγινε δεκτό και το σοβαρό αυτό θέμα για την περιοχή μας θα συζητηθεί πρώτο στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου.

Ελπίζουμε στη συνεδρίαση να προσκληθούν και οι εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων και των Κοινοτήτων του κάμπου, καθώς και όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί επιστημονικά με το θέμα.

Επόμενο βήμα, όπως αποφασίσαμε στη συγκέντρωση είναι η συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα που θα καθορίσει το πλάνο των επόμενων ενεργειών διεκδίκησης.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό απ’ όλους και κυρίως από την Περιφέρεια και την κυβέρνηση ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για καθυστερήσεις. Το έργο είναι ώριμο και πρέπει να γίνει!

Τόσο προσωπικά, όσο και η παράταξή μας θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα προς αυτή την κατεύθυνση».

Παρόμοια Άρθρα

Γιόρτασε ο ιερός ναός Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αγυιά

Δημητρίου

Κυνήγαγε μες στο Μεσολόγγι ποδηλάτη να τον…μαχαιρώσει!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δικηγόροι καταγγέλλουν άνδρες των ΜΑΤ στα Εξάρχεια για…παρακρατική συμπεριφορά σε βάρος τους!

Χρήστος Βεργαναλάκης