Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Μήνυμα της Διον. Αυγερινοπούλου για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η βουλευτής Ηλείας της ΝΔ Διονυσία Αυγερινοπούλου έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου:

««Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί, πάνω από όλα, ημέρα θύμησης της σημαντικότερης στιγμής της νεότερης Ελλάδος και της μεγάλης συνεισφοράς του Ελληνικού λαού στην νίκη της δημοκρατίας, με αδιάσπαστη ενότητα, αποφασιστικότητα και καθολική άρνηση στην υποταγή, στο «Όχι» προς τους
κατακτητές.

Είναι μια ημέρα εθνικής υπερηφάνειας και ομοψυχίας από την οποίαακόμα και σήμερα αντλούμε πολύτιμα διδάγματα και η οποία μας συγκινεί και μας εμπνέει βαθύτατα.

Με τη μάχη του κατά του φασισμού και του ναζισμού, ο ελληνικός λαός απέδειξετην αγάπη του για την εθνική ανεξαρτησία, την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Είναι χρέος μας να θυμόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας και να συνεχίσουμε να τιμούμε έμπρακτα όλους όσους έδωσαν τη ζωή τους, ώστε να απολαμβάνουμε εμείς την ελευθερία μας σε ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου, σε μια Ελλάδα υπερήφανη και αισιόδοξη.

Σήμερα, η χώρα μας με την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να χτίζει, με όραμα και σχέδιο, ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο αύριο για όλους.

Τιμούμε με λαμπρότητα την σημαντικότερη στιγμή εθνικής ενότητας της νεότερης Ελλάδος, την Επέτειο του «Όχι» απέναντι στο φασισμό.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες!»

 

Παρόμοια Άρθρα

Βρήκε την 38χρονη σύζυγό του νεκρή στο σπίτι τους στην Πάτρα…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Νίκος Τζανάκος μίλησε…ρώσικα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κοκορομαχία Αδωνι με Φίλη για τα μάτια του Πούτιν!

Χρήστος Βεργαναλάκης