Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κουσουλός σε Κούγια: Το ρεπορτάζ και η έρευνα δεν ποινικοποιούνται

O Πέτρος Κουσουλός απαντώντας στις νέες δηλώσεις που έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, έκανε τη δική του διακριτική αντεπίθεση!

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας από τα δικαστήρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τηλεφώνημα που έκανε ο δημοσιογράφος της “ΜΠΑΜ” και του ereportaz.gr Νίκος Νικολετάκης στον ίδιο για την υπόθεση και “ότι έμαθε ποιανού συνεργάτης είναι”(σ.σ. Το ξέρει εδώ και χρόνια καθώς υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον ίδιο και συνεργάτες του γραφείου του).

Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας “ΜΠΑΜ”: ”Το ρεπορτάζ και η έρευνα δεν ποινικοποιείται, μπορεί να κάνει όσες μηνύσεις θέλει ο κύριος Κούγιας, να εμπλέξει τους γονείς μου, να υπενθυμίσω ότι πατέρας μου δεν έχει καμία σχέση με την εισαγγελία δεν είναι εισαγγελέας είναι συνταξιούχος δικαστής των δικαστηρίων, η μητέρα μου να πω ότι είναι δικηγόρος και δεν ασχολείται με τα ποινικά δικαστήρια αλλά με τα διοικητικά και με τα αστικά δικαστήρια και καλό είναι να το γνωρίζουν όσοι θέλουν να μπλέξουν το οικογενειακό μου περιβάλλον”.

Παρόμοια Άρθρα

Στον εισαγγελέα ο δολοφόνος της Ανδραβίδας

Δημητρίου

Λιολιώ Κολυπέρα: Μια νικήτρια της ζωής, έχασε την τελευταία μάχη…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Νοσοκομείο Πύργου: Πήρε ISO αλλά δεν έχει παθολόγους!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης