Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Υγεία

Θάνατος Νεμουτιάνου: Βρήκαν το εύκολο θύμα, έδιωξαν τη νοσηλεύτρια του «Αγ. Ανδρέα»

Η νοσηλεύτρια ήταν το πρώτο θύμα της…κάθαρσης. Η εύκολη λύση δηλαδή… Μένει να δούμε αν θα πάεουν και πιο ψηλά κεφάλια. Στην άμεση διακοπή της σύμβασης της ειδικευόμενης νοσηλεύτριας του «Αγίου Ανδρέα» που βρίσκονταν στο ΤΕΠ το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήγε ο Θόδωρος Νεμουτιάνος, προχώρησε η διοίκηση του νοσοκομείου.

Η ειδικευμένη νοσηλεύτρια, έχει κληθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

«Θα εφαρμόσουμε όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν η ειδικευόμενη νοσηλεύτρια δικαιωθεί από το Πειθαρχικό Συμβούλιο, θα ενεργοποιηθεί η σύμβασή της. Δεν κάνουμε τίποτα που δεν προβλέπει η νομοθεσία» επισήμανε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

Παράλληλα ξεκίνησε από χθες η ΕΔΕ η οποία πέραν από τους άμεσα εμπλεκόμενους στο συμβάν με την τραγική απώλεια του 49χρου Θοδωρή Νεμουτιάνου, θα επεκταθεί σε όλες τις υπηρεσίες του νοσοκομείου (νοσηλευτική, ιατρική, διοικητική, κ. ά.).

Παρόμοια Άρθρα

Η ΟΝΝΕΔ πήγε στο Καραμανδάνειο

Δημητρίου

Σοκ: Ποδοπάτησε εν ψυχρώ νεογέννητο γατάκι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Απόλλων: Επιστροφή στην κανονικότητα με μεγάλο παιχνίδι

Δημητρίου