Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η Σία κάρφωσε τον Σαββόπουλο που τάχθηκε υπέρ της ΝΔ!

Η Σία Αναγνωστοπούλου  σχολίασε με το δικό της τρόπο τις δηλώσεις υπέρ της ΝΔ του Διονύση Σαββόπουλου. Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις πολιτικές προτιμήσεις των καλλιτεχνών, ειδικά όταν αυτές είναι γνωστές από το 1990 και τον “καλό υδραυλικό ” πατέρα τότε Μητσοτάκη.

Με ενοχλούν βαθιά όμως βαρύγδουπες διαπιστώσεις ότι “έχουμε μείνει (εμείς στον ΣΎΡΙΖΑ) στη φοιτητική ξενοιασιά “.

“Φοιτητική ξενοιασιά ” δεν είχαμε ποτέ. Δεν μας έπαιρνε για ξενοιασιά. Άλλοι την είχαν αυτή την ξενοιασιά, την ανεμελιά, που την κρατάνε μέχρι σήμερα. Ανέμελος τουρίστας πρωθυπουργός, κλπ.

Εμείς είχαμε “φοιτητική αισιοδοξία και μαχητικότητα” ότι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Την ίδια διατηρούμε και σήμερα. Ναι, μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα και να διώξουμε την ανεμελιά των λίγων.

Εμείς δεν αποδεχτηκαμε ποτέ, ούτε τότε ούτε τώρα, ότι η «Ελλάδα είναι μια ατέλειωτη παράγκα». ΚΑΙ ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ»

  • Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο Διονύσης Σαββόπουλος επεσήμανε ότι είναι σίγουρος πως η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του, τονίζοντας ότι «ελπίζει σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Επεσήμανε πάντως ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά τα κόμματα, είναι δυνάμεις της πατρίδας και τους Έθνους.

Παρόμοια Άρθρα

Στον Μητροπολίτη η νέα πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Πατρών ΕΕΣ

Δημητρίου

Κρίμα για την Απολλωνάρα, έχασε στον Ιωνικό

Δημητρίου

Εδεσε στη Ναύπακτο το κρουαζιερόπλοιο