Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Η «Πάτρα Ενωμένη» τα είπε με πολίτες στον Αγιο Βασίλειο – Φωτος

Οι ημέρες γιορτής και ξεγνοιασιάς πέρασαν και η «Πάτρα Ενωμένη» επέστρεψε στα καθιερωμένα. Στην επαφή με τους πολίτες.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Αυτήν τη φορά επισκεφθήκαμε την Κοινότητα Αγίου Βασιλείου, συνομιλήσαμε με κατοίκους και είχαμε μία ενδελεχή ενημέρωση από τον  πρόεδρο Βασίλη Σταματόπουλο. Σε μία περιοχή που αντιμετωπίζεται ως περιοχή πλουσίων από τη Δημοτική Αρχή (θυμίζουμε τα αυξημένα δημοτικά τέλη σε σχέση με τις άλλες Καποδιστριακές Κοινότητες), διαπιστώσαμε σωρεία χρονιζόντων προβλημάτων. Προβλήματα οδοποιίας, έλλειψη πεζοδρομίων, απουσία κεντρικής αποχέτευσης, πρόβλημα με τα όμβρια ύδατα και πλημμυρικά φαινόμενα, έλλειψη δομών κοινωνικής προστασίας και καθημερινής λειτουργίας δημοτικού ιατρείου, πρόβλημα με την ακτογραμμή, κ.α.

Μεγάλης σημασίας ζητήματα είναι αφενός η κατασκευή  Δημοτικού Σχολείου  και αφετέρου σύγχρονου κοιμητηρίου. Ειδικά για το θέμα του κοιμητηρίου να αναφέρουμε ότι όχι μόνο έχει κορεσθεί αλλά έχει ξεχασθεί και η ανακατασκευή του κατεστραμμένου  τμήματος της περίφραξης, μετά το καλοκαιρινό τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Η εμφανέστατη εγκατάλειψη της περιοχής από τη σημερινή Δημοτική Αρχή θα λάβει τέλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Αργότερα είχε σειρά η τιμητική βράβευση των Γιάννη Ζερδεβά και Γιώργου Κυριακόπουλου διά χειρός Κώστα Σβόλη, για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον αθλητισμό, τιμώντας τα χρώματα της Παναχαϊκής. Στηρίζουμε τη μεγάλη αθλητική ιστορία της πόλης μας».

Παρόμοια Άρθρα

Στηρίζουμε και αυτές τις γιορτές τη «Φλόγα»!

Δημητρίου

Εσβησε 16χρονη κοπέλα στην Πάτρα…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο αγιασμός στο Νηπιαγωγείο στο Συρμπάνι

Χρήστος Βεργαναλάκης