Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ερχεται και ο Ανδρουλάκης, επίθεση για την Πατρών-Πύργου!

Μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο Νίκος Ανδρουλάκης έρχεται στα μέρη μας. Η περιοδεία του αρχηγού του ΚΙΝΑΛ θα μετατραπεί σε διήμερη, δηλαδή ο κ. Ανδρουλάκης να φτάσει στην Πάτρα το απόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή να επεκτείνει γεωγραφικά τις επισκέψεις του.

Σε ένα αρχικό σχέδιο του επιτελείου του, ήταν υπό εξέταση το να κάνει στάση στο Αίγιο και να μεταβεί σε Κάτω Αχαΐα και Τριταία ή Χαλανδρίτσα, πέραν της Πάτρας στην οποία θα αφιερώσει πολύ χρόνο, για να δει ομάδες πολιτών και να περπατήσει στο κέντρο, ενδεχομένως να επισκεφθεί παραγωγική μονάδα (για να αναδείξει τα θέματα των ανατιμήσεων στην επιχειρηματικότητα), πριν μιλήσει – το απόγευμα στις 7 και όχι 7.30 μ.μ. – σε πολιτική εκδήλωση που θα γίνει στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και στην οποία θα δώσουν το παρόν, ο μοναδικός αχαιός βουλευτής, Γιώργος Παπανδρέου, κομματικά στελέχη, φίλοι και οπαδοί του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό για «επικοινωνιακά» εγκαίνια της Πατρών – Πύργου, λέγοντας πως αντ΄αυτών «θα’ πρεπε να ζητήσει συγνώμη από τις τοπικές κοινωνίες, για τη μεγάλη καθυστέρηση έναρξης των εργασιών κατασκευής του αυτοκινητόδρομου».

Παρόμοια Άρθρα

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης πήγε Καρπενήσι για χάρη της Παναχαϊκής!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 88χρονος δράστης στον Πύργο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Δήμος Πατρέων σε μια ακόμη βιβλιοπαρουσίαση

Δημητρίου