Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ερευνα για κύκλωμα…παράξενων συνταγογραφήσεων σε περιοχή της Βάρδας!

Στα χέρια των αστυνομικών της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τουλάχιστον τέσσερα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται σε κύκλωμα συνταγογραφήσεων στην περιοχή της Ηλείας και συγκεκριμένα της Βουπρασίας.

Τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκιο του Εσωτερικών Υποθέσεων έφτασε στην Ηλεία και ερεύνησε την υπόθεση μετά από πληροφορίες που υπήρχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr έχουν συλληφθεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα, ένας γιατρός, δύο ιατρικοί επισκέπτες και ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν.

Ο γιατρός που εργάζεται στο δημόσιο, – για αυτό και εμπλέκεται η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων – φέρεται να συνταγογραφούσε με την υπόδειξη των ιατρικών επισκεπτών φάρμακα της εταιρίας που εκπροσωπούν, σε αλλοδαπούς εργάτες γης.

Ο Πακιστανός που έχει συλληφθεί φέρεται να ελέγχεται, πως είχε το ρόλο του ανθρώπου που έφερνε τα στοιχεία άλλων αλλοδαπών στο όνομα των οποίων γινόταν η συνταγογράφηση.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, ελέγχουν την εμπλοκή στην υπόθεση και δεύτερου γιατρού από άλλη περιοχή της Ηλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας, κρατούνται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας και αναμένεται να περάσουν και το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Παρόμοια Άρθρα

Απόψε εκτάκτως έχει Σασμό, γιατί Δευτέρα και Τρίτη ο Alpha έχει ποδόσφαιρο!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ένα βήμα πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου

Δημητρίου

Μικρό παιδί άρπαξε από γυναίκα στα Ψηλαλώνια τον σταυρό της και έγινε καπνός

Χρήστος Βεργαναλάκης