Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Σε Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας θα περάσουν ένα…ποδοσφαιρικό 4ωρο οπαδοί της Παναχαϊκής

Τα τρία Αστυνομικά Τμήματα της Πάτρας θα «υποδεχθούν» αύριο Κυριακή τους 25 οπαδούς της Παναχαϊκής μία ώρα προ της έναρξης του αγώνα της με την Καλαμάτα, παρ’ ότι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το έγγραφο που υπογράφεται από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου Μαρία Σίτα και απεστάλη χθες στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αχαΐας και Δωδεκανήσου, καθώς και στα τρία Αστυνομικά Τμήματα και την ασφάλεια Πάτρας, δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.

Παρ’ ότι θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους το παιχνίδι Παναχαϊκή-Καλαμάτα, οι 25 πατρινοί οπαδοί είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το παρών στα τρία αστυνομικά τμήματα της Πάτρας (10 οπαδοί στο Α’, 8 στο Β’ και 7 στο Γ’) στις 2 μετά το μεσημέρι, ενώ θ’ αφεθούν ελεύθεροι μία ώρα μετά τη λήξη του αγώνα.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε εντός έδρας ματς μέχρι την 3η Απριλίου, που θα δικασθούν στη Ρόδο για τη συμμετοχή τους σε επεισόδια πριν και μετά το τέλος του αγώνα Διαγόρα-Παναχαϊκής.

Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο της Εισαγγελίας Ρόδου, απαγορεύεται στους 25 φίλους της Παναχαϊκής ακόμη και να προσεγγίσουν το γήπεδό της όταν προπονείται η πατραϊκή ομάδα.

Παρόμοια Άρθρα

Πένθος στο Μεσολόγγι για το θάνατο 71χρονης από κορονοϊό…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή επίθεση σε Μαρτσούκο

Δημητρίου

Νέο «ντου» συνοδού ασθενούς στον «Αγιο Ανδρέα» κατά γιατρών και νοσηλευτών!