Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εργα ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ στη Δυτική Αχαϊα

Το δημοτικό συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης με μοναδικό θέμα συζήτησης την έγκριση του τεχνικού προγράμματος για το 2023 και έτσι έγιναν γνωστά τα έργα που θα εκτελεστούν εντός του έτους σε όλους τους δήμους της Αχαΐας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας και εισηγητής του θέματος ήταν ο αντιδήμαρχος Εργων Σπύρος Σταυρογιαννόπουλος.

Συνολικά στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2023 συγκαταλέγονται συνολικά 45 συνεχιζόμενα ή νέα έργα και μελέτες, τα οποία αγγίζουν σε προϋπολογισμό τα 13 εκατομμύρια ευρώ.

Πιο εμβληματικά αλλά και χρήσιμα για τις τοπικές κοινωνίες κρίνονται τα δύο έργα που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης». Ο λόγος για την προσθήκη νέας πτέρυγας στο Δημαρχείο (2.220.000 ευρώ) και για τη βελτίωση του αγροτικού δικτύου του Δήμου (1.050.000 ευρώ). Στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγονται και τα έργα προστασίας της ακτής Καλαμακίου που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ και έχουν προϋπολογισμό 3.516.395,7 ευρώ.

Παρόμοια Άρθρα

Ο Προμηθέας περιμένει την κίνηση fair-play από τον Παναθηναϊκό

Δημητρίου

Κηδεύεται σήμερα η πατρινή αρσιβαρίστρια Αρτεμις Θεριάκη

Καρβουνιάρης

Περίεργη εξαφάνιση από την Κάτω Αχαϊα, μετά από επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας

Χρήστος Βεργαναλάκης