Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Επιτέλους, μετακομίζει σε νέο χώρο από τον Σεπτέμβριο του 2023 το πρώην Υποθηκοφυλακείο Αιγίου

Ένα πάγιο αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου που αφορούσε στην εύρεση ενός μεγαλύτερου και πιο λειτουργικού (για υπαλλήλους και πολίτες) χώρου από αυτόν που ήδη στεγάζεται το Κτηματολογικό Γραφείο (Υποθηκοφυλακείο) Αιγίου, φαίνεται ότι ικανοποιείται.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργο Μπέσκο, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Κτηματολογίου Στέφανος Κοτσωλης τού γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία και το Κτηματολογικό Γραφείο Αιγίου, που θα περιλαμβάνει τα αρχεία Αιγίου, Καλαβρύτων, Ακράτας και Αροανίας, θα στεγαστεί σε ευρύχωρο ακίνητο επιφανείας 700 τμ και συγκεκριμένα στον χώρο όπου λειτουργούσε επί χρόνια το κατάστημα «Βαρνακιώτης», επί της οδού Μητροπόλεως.

Μάλιστα, με τις ανάλογες διαμορφώσεις που θα γίνουν στο ακίνητο, αναμένεται η λειτουργία του στο χώρο αυτό να αρχίσει τέλη Σεπτεμβρίου του 2023.

«Αρχικά, επιθυμώ να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κοτσώλη που τιμά τη θέση του και ανταποκρίνεται άμεσα στα αιτήματα του Συλλόγου μας. Κατά δεύτερον, θέλω να ενημερώσω ότι ήδη υποβάλαμε αίτημα να επεκταθεί ο αρχικός σχεδιασμός και να ενταχθεί στο Κτηματολογικό Γραφείο και το Υποθηκοφυλακείο Ερινεού ,ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι συνάδελφοι αλλά και οι πολίτες.

Θεωρώ πως θα γίνει δεκτό και το συγκεκριμένο αίτημα», σημείωσε, μιλώντας στο «Aigialeia TV» o κ. Μπέσκος, προσθέτοντας τα εξής: «Έχουμε πλέον δημιουργήσει μετά την ανακαίνιση του Δικαστικού Μεγάρου και τις υποδομές για ένα σύγχρονο και με άριστες υποδομές Κτηματολογικό Γραφείο στην Αιγιάλεια.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν συνδυασμό που δίνει αίγλη στην περιοχή μας σε επίπεδο παροχής νομικών υπηρεσιών σε πολίτες και συναδέλφους».

 

Παρόμοια Άρθρα

Επίθεση Καρπέτα σε Φαρμάκη για πελατειακή συνταγή με ρουσφέτια, προπαγάνδα και απευθείας αναθέσεις!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σε ποια περιοχή της Πάτρας θα κοπεί την Πέμπτη το νερό

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τι έταξε ο Πέτσας στους πληγέντες από την πυρκαγιά στη Ζήρια

Χρήστος Βεργαναλάκης