Patra News
Slider Αθλητικά

Ο Προμηθέας παίζει «τελικό» στο Περιστέρι

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί σήμερα (8μ.μ.) ο Προμηθέας που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Περιστέρι, στο 2ο παιχνίδι της α΄ φάσης των πλέι-οφς της Stoiximan Basket League και θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει «ζωντανός» στη σειρά, αλλιώς θα πάει σε πρόωρες διακοπές.

Η Πατρινή ομάδα μετά την αναπάντεχη ήττα που γνώρισε την Τετάρτη στην Πάτρα, είναι με τη πλάτη στο τοίχο και θα τα δώσει όλα προκειμένου να φτάσει στη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνας για να ισοφαρίσει σε 1-1 τα μεταξύ τους παιχνίδια με το Περιστέρι και όλα να κριθούν σε 3ο παιχνίδι που θα γίνει την Κυριακή στην Πάτρα.

«Η ομάδα ήταν ανέτοιμη πνευματικά και έχουμε δουλέψει για να το αλλάξουμε», είπε ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Αν πραγματικά θέλουμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε, θα το δείξουμε την Παρασκευή το βράδυ».

Να θυμίσουμε πως το Περιστέρι με την πρόσφατή νίκη του μέσα στην Πάτρα, έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε φέτος καθώς ο Προμηθέας μετρούσε 2 στα 2 από την κανονική διάρκεια της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε χθες χωρίς προβλήματα και η αποστολή αναχώρησε για την Αθήνα όπου και διανυκτέρευσέ σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Ο Μάκης Γιατράς υπολογίζει στους εξής: Τζιάν Καβέλ, Τζεριάν και Τζεράι Γκραντ, Λούντζη, Ν. Μπαζίνα, Τανούλη, Βασιλείου, Κουρουπάκη, Γιαννόπουλο, Χριστοδούλου, Φορντ, Αγκμπελίζ, Δ. Αγραβάνη και Γ. Αγραβάνη.

• Το παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν ο διεθνής Παναγιώτης Αναστόπουλος (Αθήνας), ο Γιώργος Ανδρικόπουλος (Αθήνας) και ο Κυριακός Παντελίδης (Ανατολικής Στερεάς και Ευβοίας).

Παρόμοια Άρθρα

Αυτοί θα παίξουν στο Παναχαϊκή-Τηλυκράτης

Δημητρίου

Κατηγορώ του Δημ. Κουρέτα κατά του Αγοραστού: Η θητεία του κ. Αγοραστού στην Περιφέρεια άφησε «ανοχύρωτη» τη Θεσσαλία

Χρήστος Βεργαναλάκης

Βασιλάκι Ηλείας: Πέθανε από κορονοϊό απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ

Χρήστος Βεργαναλάκης