Patra News
Slider Οικονομία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εκδήλωση για τον Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας, με μπροστάρη τον Φ. Ζαϊμη

Η πράξη «Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας» έχει ενταχθεί στο Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με δικαιούχο το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υλοποιείται μέσω δημόσιας σύμβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε περίπου 6.000.000 € και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αντικείμενο του Μηχανισμού αποτελεί η παροχή οριζόντιων υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και δυνητικούς επιχειρηματίες (π.χ. ενημέρωση για θέματα επιχειρηματικότητας, θεσμικού πλαισίου σύστασης και λειτουργίας επιχειρήσεων, χρηματοδοτικών εργαλείων κλπ), η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών προς υφιστάμενες και νέες επιχειρήσεις (π.χ. ανάπτυξη businessplan, marketingplan, κοστολόγηση, αναζήτηση χρηματοδότησης, δικτύωση κλπ.), καθώς επίσης και η υποστήριξη της στρατηγικής της Περιφέρειας σε θέματα επιχειρηματικότητας μέσω του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας (π.χ. κλαδικές μελέτες, περιοδικές έρευνες συγκυρίας κλπ.).Πάνω από 1500 εταιρείες έχουν στηριχθεί από τον Μηχανισμός και 430 έχουν λάβει εξατομικευμένη υποστήριξη.

Ο Μηχανισμός Στήριξης Επιχειρηματικότητας της ΠΔΕ διαθέτει παρουσία στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα www.pde-mse.gr , ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων της Περιφέρειας λειτουργούν 3 γραφεία εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων (έναν ανά περιφερειακή ενότητα), και συγκεκριμένα στις ακόλουθες διευθύνσεις: Αθηνών και Σαρανταπόρου 1-3 (Πάτρα), Μπουκογιάννη 4 (Αγρίνιο), και Μητροπολίτου Αντωνίου 49 (Πύργος)

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο Γιάννης Πανίτσας έχασε τη μητέρα του…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Κ. Πετρόπουλος καταγγέλλει τη διοίκηση του «Αγ. Ανδρέα» ότι έβαλε κάμερες παρακολούθησης!!!

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΗΛΙΑΔΗ: Δριμεία επίθεση στον Αλέξη Κούγια

Παναγιώτης Ρηγόπουλος