Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ατελείωτος πόνος στη Λυκούρια για την Αναστασία Παπαγγελή

Βουβαμάρα, θλίψη, οδύνη.

Με αυτόν τον τρόπο περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη Λυκούρια του Δήμου Καλαβρύτων ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θανάσης Σβίγγος, με αφορμή την παρουσία της Αναστασίας Παπαγγελή στη λίστα αγνοουμέμων της σιδηροδρομικής τραγωδίας,που σημειώθηκε στα Τέμπη, μέχρι και χθες το βράδυ που ταυτοποίηθηκε η σορός της με DNA των δικών της, οι οποίοι και ενημερώθηκαν.

«Τι να πούμε βρε παιδιά; Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι…», ανέφερε ο Θανάσης Σβίγγος, προσθέτοντας ότι «το κλίμα στο χωριό μας είναι παγωμένο, έχουν όλοι πάθει ένα μεγάλο σοκ και περίμεναν, με μεγάλη αγωνία, τα νέα και τις επίσημες ανακοινώσεις». Η Αναστασία Παπαγγελή έμενε μαζί με την οικογένειά της στην Αθήνα και πήγαινε εκείνο το μοιραίο βράδυ της περασμένης Τρίτης στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδαζε Γεωπονική του ΑΠΘ. Η νεαρή φοιτήτρια βρισκόταν στο 3ο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας, το οποίο δέχθηκε το σφοδρό χτύπημα από τη σύγκρουση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό κορίτσι, ιδιαίτερα αγαπητό στο χωριό μας», δήλωσε ο Θανάσης Σβίγγος για την Αναστασία και πρόσθεσε: «Η οικογένεια μένει μόνιμα στην Αθήνα, όμως τα καλοκαίρια ερχόταν για διακοπές στο χωριό μας. Η Αναστασία αγαπούσε πολύ τα μέρη μας. Ηταν πάντα χαμογελαστή και ευγενική».

Ο κοινοτάρχης Λυκούριας έκανε λόγο για «μια θαυμάσια οικογένεια».

Παρόμοια Άρθρα

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Τυχόν μείωση ωραρίου να ισχύσει οριζόντια και για πολυκαταστήματα και για Super Market!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Λεχαινά: λουκέτο και πρόστιμο σε ιδιοκτήτη μπαρ γιατί έβαλε μέσα 2 πελάτες που δεν ήταν εμβολιασμένοι

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δήλωση Δ. Αυγερινοπούλου για την επιστροφή του «Θραύσματος Fagan» στην Ελλάδα

Χρήστος Βεργαναλάκης