Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Απάντησε ο Λιάκος στον Ορλώφ: «Τέσσερα χρόνια χάλια!»

Σκληρή απάντηση εξέδωσε ο Φίλιππας Λιάκος προς τον Κυριάκο Ορλώφ.
«Αγαπητέ Κυριάκο, Απαντώ σε εσένα αν και ο θεσμικός σου ρόλος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι «κόντρα» με το ρόλο του υπερασπιστή του Δημάρχου, ο οποίος για ακόμη μία φορά επιλέγει να κρύβεται.
Με έκπληξη, λοιπόν, διαπιστώσαμε όλοι οι Δημότες της Δυτικής Αχαΐας στην απάντηση σου, ότι αυτό που σε ενόχλησε δεν ήταν η τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αγροτικό δίκτυο του Δήμου μας τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά η ανάδειξη αυτής της σκληρής πραγματικότητας από εμένα!
Αυτό που σε ενόχλησε δεν ήταν η εγκατάλειψη των αγροτικών δρόμων και δικτύων σε ολόκληρη τη θητεία Μυλωνά, αλλά η ρεαλιστική αποτύπωση που έκανα για την αδιαφορία της απέναντι στον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας και για το γεγονός ότι ο απερχόμενος Δήμαρχος σπεύδει να ανακοινώσει έργα, λίγους μόλις μήνες πριν παραδώσει τον Δήμο!
Την ίδια στιγμή, που από την «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων» του Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», έχουν ήδη χρηματοδοτηθεί εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον και έχουν προκηρύξει έργα, δεκάδες Δήμοι της χώρας, όπως οι Δήμοι Μεσολογγίου, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σκύδρας, Δυτικής Λέσβου, Μυτιλήνης, Φλώρινας, Ικαρίας, Άνδρου, Νήσου Ανάφης, Μετσόβου, Ιωαννιτών και πολλοί άλλοι.
Υποστηρίζεις μάλιστα με αυτοθαυμασμό, ότι «ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας έχει εξαντλήσει κάθε διαθέσιμη δυνατότητα για την αξιοποίηση χρηματοδοτικών προγραμμάτων». Αν πράγματι είναι αλήθεια αυτό, τότε αναρωτιέται κανείς:
Γιατί η κατάσταση του Δήμου μας βρίσκεται τέσσερα χρόνια σε αυτά τα χάλια;
Αγαπητέ Κυριάκο,
Σε προκαλώ, να έρθεις μαζί με τον απερχόμενο Δήμαρχο και να πάμε στις αγροτικές περιοχές του Δήμου μας, για να ενημερωθείτε από πρώτο χέρι για τα προβλήματα των αγροτών μας. Να περάσετε από τους κατεστραμμένους δρόμους, να βιώσετε την εγκατάλειψη των περιοχών τους, να αισθανθείτε την απόγνωσή τους. Εγώ προσωπικά, επειδή είμαι ανάμεσά τους, τα γνωρίζω πολύ καλά.
Σε διαβεβαιώνω ότι έστω και στο τέλος της θητείας σας, θα ήταν μια χρήσιμη εμπειρία και για τους δυο σας…
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Φίλιππας Λιάκος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας»

Παρόμοια Άρθρα

Το στερνό αντίο του Απόλλωνα στον αείμνηστο Τσανταρλιώτη

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Mητσοτάκης σε Τσίπρας: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου…

Χρήστος Βεργαναλάκης