Patra News
Κουζίνα

Να ο τρόπος να ξεπαγώνεις εύκολα και γρήγορα το κρέας

Πόσες φορές δεν έχεις γυρίσει βράδυ σπίτι και ενώ θέλεις να μαγειρέψεις το αγαπημένο σου ψητό ή μπιφτέκια, συνειδητοποιείς ότι ξέχασες να ξεπαγώσεις το κρέας;

Δεν υπάρχει λόγος να σε πιάνει πανικός και να καταφεύγεις στη λύση του delivery, αφού υπάρχει τρόπος να ξεπαγώσεις το κρέας σε 15 λεπτά.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι πλαστικές σακούλες τροφίμων με αεροστεγές κλείσιμο και ένα κατσαρολάκι με νερό. Τοποθετείς το κατεψυγμένο κρέας στα πλαστικά σακουλάκια και το σφραγίζεις. Βάζεις το νερό να ζεσταθεί και όταν φτάσει στους 60οC βάζεις μέσα και τα σακουλάκια με το κρέας, σβήνεις το μάτι και σκεπάζεις με το καπάκι της κατσαρόλας. Σε 15 λεπτά περίπου το κρέας έχει ξεπαγώσει!

Παρόμοια Άρθρα

Τα 50 χειρότερα φαγητά όλου του κόσμου – Δύο ελληνικά στην λίστα

Nikoleta

Ελλάδα: Τα διάσημα γλυκά των νησιών

Nikoleta

Ώρα να τις εντάξετε στη διατροφή σας: Αυτές είναι οι υπερτροφές του 2022

Nikoleta