Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Τι αποκάλυψε η κόρη πατρινού δικηγόρου που πέθανε από κορονοϊό: «Ο πατέρας μου δεν έκανε το εμβόλιο για να μην προδώσει την πίστη του»

Ανατριχιαστική η ανάρτηση του Νίκου Τσούκαλη, πρώην βουλευτή Αχαϊας και νυν δικηγόρου, για το πώς πέθανε ο πατρινός δικηγόρος Δημήτρης Αλεξόπουλος.

Γράφει ο κ. Τσούκαλης: «Δυστυχώς, χθες, έφυγε από κοντά μας λόγω κορονοϊού, ένας αγαπητός συνάδελφος, ο Δημ. Αλεξόπουλος.
Συγκλονιστικά και αποκαλυπτικά όσα δηλώνει η κόρη του: «Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος βαθιά θρησκευόμενος, ακολούθησε πιστά τις χριστιανικές αρχές του σ’ όλη τη διαδρομή της ζωής μέχρι και το τέλος. Δυστυχώς, δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Είχε έναν φόβο, μήπως προδώσει την πίστη του και δεν το είχε κάνει- όμως έπαιρνε τα μέτρα προφύλαξης- παρά το γεγονός που εμείς του είχαμε επισημάνει τα οφέλη. Όμως, είχε έναν έντονο δισταγμό για τους κινδύνους. Εμάς, όμως, δεν μας απέτρεψε. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου είμαστε εμβολιασμένοι πλήρως και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν κολλήσαμε».

Ο πατέρας μου ήταν σε ένα μνημόσυνο και από τους σαράντα που παρευρίσκονταν κόλλησαν οι είκοσι πέντε, οι οποίοι εκδήλωσαν συμπτώματα αμέσως μετά. Δυστυχώς, δεν τηρήθηκαν τα μέτρα προστασίας από τους παριστάμενους στην τελετή, βασιζόμενοι στην πεποίθηση ότι στον οίκο του Θεού ο ιός δεν μεταδίδεται.

Κάτι, που αποδείχθηκε εγκληματικά λανθασμένο. Εκτός από τον πατέρα μου, νόσησαν και άλλοι εκ των οποίων δύο δίνουν τη δική τους μάχη στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ. Εύχομαι και ελπίζω ότι αυτοί έστω θα τα καταφέρουν, για να μην βιώσουν οι δικοί τους άνθρωποι τον τεράστιο πόνο που βιώνουμε εμείς…»,

 

 

Παρόμοια Άρθρα

ΝΤΡΟΠΗ: Δηλητηρίασαν σκυλάκια στην Σπιάντζα!

Δημητρίου

Γεμάτο το… απουσιολόγιο της Παναχαϊκής

Δημητρίου

Τα νέα 28 πρόσωπα στην ισχυρή ομάδα του Βασίλη Αϊβαλή για τον Δήμο Πατρέων

Χρήστος Βεργαναλάκης