Patra News
Slider Ελλάδα

Τα τυπικά μένουν για να πιστοποιηθεί το τραγικό φινάλε για το νιόπαντρο ζευγάρι Αυστριακών στο Πήλιο

Τραγικό τέλος φαίνεται πως είχε το νιόπαντρο ζευγάρι των Αυστριακών που «χάθηκε» στο Πήλιο, όταν το εξοχικό σπίτι στο οποίο έκαναν τις διακοπές μετά το γάμο τους, γκρεμίστηκε από τα ορμητικά νερά και όπως όλα δείχνουν παρέσυρε στον θάνατο τους δύο νεόνυμφους.

Εντοπίστηκε η σορός άνδρα στην παραλία Μουρτιά, στο Νότιο Πήλιο και πιθανότατα ανήκει στον 35χρονο Φιλίπ από την Αυστρία ο οποίος «χάθηκε» μαζί με τη συνομήλικη σύζυγό του Μικαέλα.

Την περασμένη Παρασκευή 8/9 εντοπίστηκε η σορός μίας γυναίκας στην παραλία «Θεοτόκος» στη Λύρη Προμυρίου. Ήταν νεαρής ηλικίας, όποτε όλοι πιθανολογούν ότι πρόκειται για την 35χρονη Μιχαέλα.

Όμως για να επισημοποιηθεί η ταυτότητά της ενημερώθηκε η πρεσβεία της Αυστρίας, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση στοιχείων μέσω DNA.

Eνώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για να δώσουν DNA οι γονείς της άτυχης κοπέλας, τελικά το DNA θα αποσταλεί υπηρεσιακά και τις επόμενες μέρες θα γίνει η ταυτοποίηση.

Μετά τον εντοπισμό της δεύτερης σορού, το Λιμεναρχείο Βόλου ενημέρωσε και πάλι την πρεσβεία της Αυστρίας, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες, ώστε να ξεκινήσει και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία ταυτοποίησης της σορού.

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός χτύπησε το δήμο Αγρινίου, κλειστός την Παρασκευή!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Α. Φούρας για το ΠΑΣΟΚ: Μας την πέφτουν από παντού, μας φοβούνται!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τραγωδία στα Χανιά: Δεν μπορεί να το πιστέψει η γιαγιά της – «Χαστούκι με δύο παλάμες να θάψω το εγγόνι μου»

Nikoleta