Patra News
Slider Ελλάδα

Σοβαρή κόντρα Κούγια και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης με φόντο τη δολοφονία του Αλκη…

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την οικογένεια του αδικοχαμένου 19χρονου Άλκη, που μαχαίρωσαν και κτύπησαν μέχρι θανάτου οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε πως έχει στα χέρια του μια φωτογραφία που απεικονίζει τον 23χρονο Αλβανό, φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη μαζί με τον γιο μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης.

«Εμένα χθες μου ήρθε μια είδηση που με έχει συγκλονίσει. Μου έστειλαν μια φωτογραφία και σοκαρίστηκα. Είδα για πρώτη φορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη.

Δίπλα του είναι ο γιος μιας ανώτερης αξιωματικού του Τμήματος Αθλητικής Βίας της Θεσσαλονίκης. Θα την θέσω υπόψη του ανακριτή τη φωτογραφία αυτή», είπε ο γνωστός ποινικολόγος στον ΑΝΤ1.

Το τμήμα Θεσσαλονίκης απάντησε στην σοβαρότατη καταγγελία του Αλέξη Κούγια, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε αστυνομικό που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ανακοινώνεται ότι κατά τα τελευταία τρία τουλάχιστον έτη δεν υπηρετούσε, ούτε και υπηρετεί γυναίκα αξιωματικός στη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Παρόμοια Άρθρα

Αποκλειστικό: Ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει Παιδιατρικό Νοσοκομείο κοντά στο Πανεπιστημιακό στο Ρίο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 33χρονη κατηγορείται εξέδιδε ανήλικο κοριτσάκι επί ένα χρόνο

Nikoleta

Εσταξε δηλητήριο για τον Μητσοτάκη ο Νίκος Μοίραλης, λέγοντας μεγάλες και «πικρές» αλήθειες για την Ελίζα Τζένγκο

Χρήστος Βεργαναλάκης