Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Πού αντάμωσαν Γιάννης Καρβέλης και Προκόπης Παυλόπουλος

Επίσκεψη σήμερα του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη στις Νοσηλευτικες Μονάδες της Καλαμάτας.
Αρχικά στο Κ.Υ. Καλαμάτας όπου ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο του εμβολιαστικου κέντρου Γιώργο Λαφαζανο για την πορεία του εμβολιασμού στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Γ.Ν. Καλαμάτας όπου έγινε ευρεία ενημέρωση από την Διοικητρια Ελένη Αλειφερη, καθώς επίσης και από τους επιστημονικούς, νοσηλευτικους και διοικητικούς παράγοντες, για ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο.

Ιδιαίτερη ήταν η ενημέρωση και από τους μηχανικούς για την έναρξη της εργολαβίας που αφορά τη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου, 1000 τ.μ. που χρηματοδοτείται από πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Παράλληλα είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της πολιούχου της πόλης, Παναγίας της Υπαπαντής, προσκεκλημένοι του Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, παρουσία του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα.

Παρόμοια Άρθρα

Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει φέτος το τριήμερο

Nikoleta

Εργαζόμενοι στο Καζίνο Ρίο: Σε ένα κράτος δικαίου, ελάχιστη υποχρέωση της πολιτείας είναι η προστασία των δικαιωμάτων των θυμάτων και δη των εργαζομένων

Χρήστος Βεργαναλάκης

Δείτε video: Ο προπονητής της Παναχαϊκής κλαίει από τις εκδηλώσεις λατρείας των πατρινών φιλάθλων