Patra News
Slider Ελλάδα Οικονομία Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Χρήστος Νικολάου και η «εθνική ομάδα» του καμαρώνουν για τη 2η θέση πανελληνίως!

Καμαρώνει, και με το δίκιο του, ο Χρήστος Νικολάου, πρώην δήμαρχος Δυτ. Αχαϊας και υψηλόβαθμο στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Να τι αποκάλυψε ο ίδιος: «Τη 2η θέση στην Ελλάδα στο χαρτοφυλάκιο του κλάδου αυτοκινήτου κατέκτησε η Συντονιστική Δ/νση του Χρήστου Νικολάου για το 2020 στην βραδιά βραβεύσεων της Πρώτης Ασφαλιστικής που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα .

Για άλλη μια χρονιά η Δ/νση του Χρ. Νικολάου γεμάτη με όμορφα συναισθήματα ικανοποίησης, υπερηφάνειας , αγάπης και πίστης για αυτό που κάνει εδώ και 34 χρόνια κατάφερε να ξεχωρίσει.
Με διάθεση για πρόοδο και εξέλιξη συμβάλει στην συνεχώς αυξανόμενη ασφαλιστική συνείδηδη στη χώρα μας ανταποκρινόμενη πάντα με συνέπεια στις ασφαλιστικές ανάγκες των ανθρώπων που εμπιστεύοναι την Εθνική, την Πρώτη Ασφαλιστική.
Συγχαρητήρια στα στελέχη της Συντονιστικής Δ/νσης μας:
Υποδιευθυντή κο Χρήστο Σπαλιάρα, Διευθυντές ομάδων κο Νίκο Ψυχογυιό, κο Νίκο Παπαδογεώργο, Κο Παύλο Βούρτση, Δόκιμοι υποψ. δ/ντες κο Κων/νο Κακολύρη, κο Στράτο Περδικούλη.
Και φυσικά σε όλες και όλους τους άξιους συναδέλφους όλων των γραφείων μας.
Μπραβο και εις ανώτερα στον Κο Χρήστο Σπαλιάρα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στη χώρα μας στην βαθμίδα των υποδ/ντων.
Επίσης, συγχαρητήρια στη νέα ασφαλιστικό πράκτορα Έρη Τανούση – Μιχαλακοπούλου για την κατάκτηση της 6ης θέσης στη χώρα μας. Έυχομαι πάντα υγεία , αισιοδοξία , αγάπη, αισιοδοξία, πίστη σε αυτό που κάνουμε, δημιουργία και επιτυχίες με προοπτική και μέλλον. Και του χρόνου ακόμη με περισσότερες διακρίσεις και βραβεύσεις.
Η κορυφή ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Εθνικής.
Ακόμα, ευχαριστούμε τον Συντονιστή Επιθεωρητή Κο Τάκη Αρμπουνιώτη για την καθημερινή στήριξη και εμπιστοσυνή. Η διοίκηση της εταιρείας δίνει το μεγάλο παράδειγμα συνεργασίας με πρωτοποριακές ενέργειες, ομαδικό πνεύμα και με προιόντα που συνάδουν με το κύρος και την ιστορία της Πρώτης Ασφαλιστικής εδώ και 130 χρόνια !!!

 

Παρόμοια Άρθρα

Εικόνες ντροπής στο δάσος στο Κουνουπέλι. Η αναισθησία κάποιων δεν έχει όρια… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Με καραμπίνα και φυσίγγια για αγριογούρουνα σκότωσαν τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Στην Παναγοπούλα στην ΕΟ: Κι όμως, βγήκε ολοζώντανος απ’ αυτό το ΙΧ

Χρήστος Βεργαναλάκης