Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Ο Φίλιππος Λιάκος στέλνει ανοιχτό μήνυμα: Ελα να ψηφίσεις, η ψήφος σου μετράει

Ανοιχτό μήνυμα-κάλεσμα στους πολίτες της Δυτικής Αχαϊας έστειλε ο καταξιωμένος και ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή Φίλιππος Λιάκος (ασχολείται με αγροτικές επιχειρήσεις), ενόψει των εσωκομματικών εκλογών την επόμενη Κυριακή 20/2 για ανάδειξη του διαδόχου του Χρ. Νικολάου ως επικεφαλής της παράταξης.

Αγαπητοί συνδημότες,
Στις 20 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του επικεφαλής στην παράταξή μας Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών.
Απευθύνω και προσωπικά ένα μεγάλο προσκλητήριο συμμετοχής. Οι εκλογές αυτές δεν αφορούν την παράταξή μας. Αφορούν τον ΔΗΜΟ μας, τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και την επόμενη μέρα!

Αυτήν που θα μας βρει ενωμένους και δυνατούς να παλέψουμε για τον τόπο που θέλουμε, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Για τον τόπο που μας αξίζει, αλλά χρόνια μας στερούν!..

Στη ζωή μου δεν υπήρξα επαγγελματίας πολιτικός και ουδέποτε διεκδίκησα καρέκλες και τίτλους. Με βαθιά πίστη στις αρχές μου πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη της ζωής μας και να γίνουμε οι ίδιοι πρωταγωνιστές στη μεγάλη αλλαγή που έχει ανάγκη η περιοχή μας.

Χωρίς άλλα λόγια, χωρίς άλλες υποσχέσεις. Μόνο με πράξεις.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να κάνουμε όλοι μαζί την αρχή. Για να μπορούμε κι αύριο και μεθαύριο και στο μέλλον να κοιταζόμαστε στα μάτια και να λέμε με ευθύτητα και ειλικρίνεια «Προσπαθήσαμε…». Με καρδιά και ψυχή!.. Με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Σε αυτή τη μάχη λοιπόν δεν περισσεύει κανείς! Η ψήφος σου μετράει! Έλα κι εσύ να ψηφίσεις στις 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
Με εκτίμηση
Φίλλιπος Λιάκος
Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας

Παρόμοια Άρθρα

Την αστυνομία κάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις απαράδεκτες εικόνες στο Σύνταγμα

news

Κορωνοϊός: Τα ύποπτα συμπτώματα στα παιδιά

Nikoleta

Με ποιο κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ έχει δεσμό η Ελενα Ράπτη

Χρήστος Βεργαναλάκης