Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο Πρύτανης ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα για τα αδέσποτα στο Πανεπιστήμιο!

 

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας μετά το επεισόδιο κι αφού προσφέρθηκε στην φοιτήτρια – θύμα της αγέλης η απαιτούμενη βοήθεια, έκανε ανοιχτή έκκληση στον Εισαγγελέα να παρέμβει και να αναζητήσει τον υπεύθυνο γι’ αυτή την κατάσταση. «Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση. Αν είμαι εγώ υπεύθυνος να οδηγηθώ στη δικαιοσύνη. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα αφήσουμε τα μέλη της πανεπιστημιακής μας κοινότητας απροστάτευτα στις αγέλες των αδέσποτων».

Μέχρι χθες πάντως στην έκκληση του Πρύτανη δεν είχε υπάρξει καμία ανταπόκριση από κανέναν. Σε κάθε περίπτωση, όπως μας ανακοίνωσε ο κ. Μπούρας, στην επόμενη συνεδρίασή της η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου θα προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
«Δεν θα αφήσουμε στην τύχη του το θέμα αυτό. Σε κάθε περίπτωση ας αποφασίσει η πόλη τι θέλει. Θέλει ένα Πανεπιστήμιο που να έχει κυνοκομείο και αγέλες με αδέσποτα; Πάντως δεν γνωρίζω καμία χώρα στον κόσμο που στα πανεπιστήμιά της να επικρατούν τέτοιου είδους καταστάσεις. Πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα ».

 

Παρόμοια Άρθρα

Θα καεί το πελεκούδι στις Αλυκές απόψε!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Φίλοι Προαστιακού Σιδηροδρόμου Πάτρας: Η Hellenic Train μετατράπηκε σε “Hellenic Bus” και έχασε τον έλεγχο

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ – ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ