Patra News
Slider Ελλάδα

Νέο…ρεσιτάλ ομοφοβίας και κομπλεξισμού από την γνωστή…Λατινοπούλου, που ούτε η ΝΔ την άντεξε…

Νέα επίθεση εξαπέλυσε η -άλλοτε- πολιτεύτρια της Ν.Δ., Αφροδίτη Λατινοπούλου, αυτή τη φορά κατά του ηθοποιού και σεναριογράφου, Γιώργου Καπουτζίδη, όσον αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, γράφοντας δηκτικά: «Και εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες».

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου κοινοποίησε στο Instagram το προαναφερθέν σχόλιό της στο Facebook σε μια δημοσίευση που σχολίαζε πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη, ο οποίος ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποστήριξε πως θα έκανε παιδιά μόνο αν έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο αφού, όπως σημείωσε, «όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος».

Ειδικότερα, σε σχετική συνέντευξη στο περιοδικό «Hello», ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε: «Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Θέλω, λοιπόν, οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν και αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν.

Αυτά που εγώ δεν είχα -και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για εμένα, δεν το γνωρίζω- δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι».

 

Παρόμοια Άρθρα

Αλκης Φλωρόπουλος (παράταξη Καρπέτα): Πού είναι η δημοσκόπηση του Φαρμάκη που κερδίζει από τον α’ γύρο;

Χρήστος Βεργαναλάκης

Συγκλονιστικές μαρτυρίες απαχθέντων στο θρίλερ της Ηλείας σε Βάρδα, Ψάρι, Καβάσιλα

Χρήστος Βεργαναλάκης

Η Ασπασία Ρηγοπούλου διοικήτρια στο Καραμανδάνειο

Δημητρίου