Patra News
Slider Ελλάδα Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Με αυτούς συναντήθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρ. Μπούρας

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Πανεπιστημίου Πατρών συνυπέγραψαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Χ. Μπούρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νικόλαος Κοροβέσης.

Τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών επισκέφθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ.Ε. Αιγίου κ.κ. Χ. Γούτος (Επικεφαλής της παράταξης «Αιγιάλεια αύριο») και Δ. Μπούνιας. Αφορμή της συνάντησης η ενημέρωση τους αναφορικά με την υπογραφή του Μνημονίου για τη δημιουργία Γεωργικής Σχολής, καθώς και θέματα που αφορούν στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας.

Η Πρόεδρος του ΔΣ του ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» κα. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, συνοδευόμενη από συνεργάτες του Ινστιτούτου, επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Πατρών. Αντικείμενο της συνάντησης η συνεργασία των δύο φορέων, καθώς και η αναβίωση της απονομής υποτροφίας «Πάνος Μυλωνάς» σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρώρος, Επικεφαλής της Παράταξης «Ώρα Πατρών» επισκέφθηκε τον Πρύτανη Χ. Μπούρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους ο Πρύτανης ανέπτυξε το ρόλο του Πανεπιστημίου ιδιαίτερα στην έρευνα, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια.

Η Πρόεδρος του Εφορ/κού Συμβουλίου και η Διευθύντρια της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας κ.κ. Π. Κουμάντου και Μ. Σουλιώτη επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Πατρών. Αντικείμενο της συνάντησης θέματα που αφορούν την ανάπτυξη συνεργασίας των δύο μερών, ενώ πραγματοποιήθηκε δωρεά βιβλίων από τη ΒΚΠ του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.

Τέλος, τον Πρύτανη του Ιδρύματος επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής, αποτελούμενο από τη Χαρά Κεφαλίδου, Βουλευτή Δράμας, υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων του ΚΙΝΑΛ και τον Νίκο Τσούλια Γραμματέα Τομέα Παιδείας, στο πλαίσιο επίσκεψής τους στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, από την πλευρά της Πρυτανικής Αρχής έγινε παρουσίαση όλων των θεμάτων του Ιδρύματος και παράλληλα συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης, εξωστρέφειας και προόδου του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Παρόμοια Άρθρα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αχαΐα: Ο πρωθυπουργός στο Φράγμα Πείρου-Παραπείρου – Φωτος

Δημητρίου

Νέο μήνυμα του Δημ. Γιαννακόπουλου προς τον Βαγγέλη Λιόλιο!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Το Λιμενικό εντόπισε τους κωπηλάτες στην Κεφαλονιά, ο ένας όμως ήταν νεκρός…

Χρήστος Βεργαναλάκης