Patra News
Slider Ελλάδα

Κυκλοφορεί στην Αθήνα με ΙΧ 700. 000 ευρώ και 1.000 ίππων!!!

Μία Ferrari SF 90 Stradale κυκλοφορεί στην Αθήνα και κόβει την ανάσα!

Η συγκεκριμένη Ferrari εφοδιάζεται με ένα V8 μηχανικό σύνολο 4.0 λίτρων που συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρες και αποδίδει συνολικά 1.000 ίππους παράγοντας 800Nm ροπή.

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα, το 0-200 σε 6,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 χλμ./ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε νεαρό γόνο μεγάλης Ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος είναι μεγάλος λάτρης της αυτοκίνησης και της τεχνολογίας και χαίρεται την SF εδώ και κάποιους μήνες, έχοντας πληρώσει κοντά στα 700.000 ευρώ για να την αποκτήσει.

Σημειώστε πως η γκρι Ferrari SF 90 Stradale κινείται στη χώρα μας με Ελληνικές πινακίδες, έστω κι αν η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια έχει τη δυνατότητα να έχει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, αφού επιχειρεί και στο εξωτερικό.

Με λίγα λόγια ο συγκεκριμένος Έλληνας κάτοχος επέλεξε να πληρώσει όλους τους φόρους του Ελληνικού κράτους (πάνω από 260.000 ευρώ μόνο το Τέλος Ταξινόμησης), όπως και να πληρώνει την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας στην Ελλάδα…

Παρόμοια Άρθρα

Βραζιλία: Άλλοι 2.403 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Δημητρίου

Ο Γιώργος Μπέσκος καλεί τον Νεκτάριο Φαρμάκη να παρέμβει για την οδό Κορίνθου στο Αίγιο

Χρήστος Βεργαναλάκης

ΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; Τί συμβαίνει πραγματικά – Ανάλυση για το Patra News. gr

Παναγιώτης Ρηγόπουλος