Patra News
Slider Ελλάδα

Η σοκαριστική πρόβλεψη Κούγια για τον Αλβανό δράστη της δολοφονίας του Αλκη…

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον 20χρονο που φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα, δύο 24ωρα μετά τη δολοφονία του 19χρονου.

“Είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δε λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε τρία. Χθες μου είπαν τέσσερα.

Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες. Άκουσα τη φήμη ότι ένας έφυγε κανονικά από τα σύνορα για την Αλβανία. Νομικά, να σας πως ότι όσοι εγκληματούν στην Ελλάδα και διαφεύγουν στην Αλβανία, δεν εκδίδονται ποτέ από την Αλβανία στην Ελλάδα.

Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους. Είμαι απόλυτος. Δεν θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία” τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

 

Παρόμοια Άρθρα

Μαγιορκίνης: Η κόπωση των πολιτών οδήγησε στις αποφάσεις για σταδιακή άρση του lockdown

Nikoleta

Κεραυνοί από Νίκο Φίλη: Η συμμορία που ελέγχει την ενημέρωση και ντροπιάζει διεθνώς την Ελλάδα, πρέπει άμεσα να εξαρθρωθεί

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κάτω από τους -14 °C η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές (φωτο)

Nikoleta