Patra News
Slider Ελλάδα

Η Ιωάννα ανέβασε ανατριχιαστικές φωτογραφίες μετά το 1ο χειρουργείο. Πολύ σκληρές εικόνες για όποιον δεν αντέχει…

Ανατριχιαστικές είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Με αναρτήσεις της σε Facebook και Instagram, η Ιωάννα αποκαλύπτει πώς ήταν το πρόσωπο και το χέρι της μετά το πρώτο χειρουργείο λίγες μέρες μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Με αυτό το ποστάρισμα, η Ιωάννα θέλησε να δείξει το κακό που της προκάλεσε η κατηγορούμενη, αναρωτώμενη “ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;” και θυμίζοντας τη 15η Σεπτεμβρίου, ημέρα που ξεκινά η δίκη για την υπόθεση.

“Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9”.

Ιωάννα βιτριόλι
Ιωάννα βιτριόλι

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρεθεί στις 15 Σεπτεμβρίου η 36χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι. Θα είναι η πρώτη φορά που η άτυχη Ιωάννα, εφόσον παραστεί στο δικαστήριο, θα βρεθεί τετ α τετ με το θύμα της.

Η 36χρονη θα καθίσει στο εδώλιο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που εκδόθηκε σε βάρος της προσωρινά κρατούμενης κατηγορουμένης.

 

Παρόμοια Άρθρα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Η ανακοίνωση της οικογένειας για την ώρα και το «λαϊκό προσκύνημα»

Γιώργος Αθανασόπουλος

Πήγε για προσκύνημα η Χριστίνα Αλεξοπούλου

Χρήστος Βεργαναλάκης

Eίχαν φτιάξει σύγχρονο εργαστήριο απάτης και εξαπατούσαν!

Χρήστος Βεργαναλάκης