Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα Πολιτική

Καταγγελία-βόμβα στη Ναύπακτο για τις εκλογές!

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχωρά ο δήμαρχος Βασίλης Γκίζας καθότι υποστηρίζει ότι υποψήφιος δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος συνελήφθη επ αυτοφώρω για χρηματισμό.

«Μάρτυρες της πράξης αυτής υπήρξαν πολλά άτομα, που κυριολεκτικά έπεσαν επάνω τους, τα οποία επίσης άκουσαν τον τέως Δήμαρχο να ψελίζει ως δικαιολογία ότι έδωσε στον συγκεκριμένο 100 ευρώ, γιατί τα είχε ανάγκη!», αναφέρει ο κ.Γκίζας.

Αναφέρει στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας:

«Το φάσμα της ήττας έφερε την πτώση της μάσκας και την πλήρη ξεδιαντροπιά.

Ακόμη και την ημέρα των εκλογών, η ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και ο Τάκης Λουκόπουλος διδάσκουν πολιτικό ήθος και μας δείχνουν πως γίνονται οι εκλογές, κατά την άποψή τους πάντα.

Για να μείνουμε αποκλειστικά σε γεγονότα, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για τα κάτωθι δύο περιστατικά, που έλαβαν χώρα σήμερα αμφότερα με πρωταγωνιστές κορυφαία στελέχη της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ.

Συγκεκριμένα ο κ.Γεώργιος Γούλας προέβη σε τηλεφωνική καταγγελία στο Α.Τ. Ναυπάκτου περί απόπειρας χρηματισμού ψηφοφόρων και δη Ρομά από την Συνεργασία Πολιτών.

Κατά την έλευση του περιπολικού της Αστυνομίας προς διερεύνηση του περιστατικού, ο κ. Γούλας δεν παρείχε καμία διευκρίνιση ή στοιχείο για το ποιος ήταν ο δράστης της υποτιθέμενης απόπειρας χρηματισμού ή για το ποιος φέρεται να ήταν ο αποδέκτης της απόπειρας αυτής.

Αντίθετα όμως ο ίδιος ο επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ, πρώην και σήμερα υποψήφιος Δήμαρχος κ.Λουκόπουλος, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, εντός κτιρίου που στεγάζονται εκλογικά τμήματα στη Ναύπακτο, να εγχειρίζει 100 ευρώ σε συγκεκριμένο άτομο, το όνομα του οποίου μας είναι γνωστό.

Μάρτυρες της πράξης αυτής υπήρξαν πολλά άτομα, που κυριολεκτικά έπεσαν επάνω τους, τα οποία επίσης άκουσαν τον τέως Δήμαρχο να ψελίζει ως δικαιολογία ότι έδωσε στον συγκεκριμένο 100 ευρώ, γιατί τα είχε ανάγκη!

Πρόκειται για ευθεία ομολογία του αιφνιδιασθέντος κ.Λουκόπουλου, που έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα, ομολογώντας ότι εκμεταλλεύτηκε την ανάγκη του δωροδοκηθέντος.

Το χειρότερο της ιστορίας είναι ότι η αντίδραση της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ήταν να βάλει τα ευάριθμα παπαγαλάκια της να προσπαθήσουν να εξισώσουν τα δύο περιστατικά, δηλ. την ανυπόστατη και χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο καταγγελία του κ.Γούλα για απόπειρα χρηματισμού, με την σύλληψη επ’ αυτοφώρω, του κ. Λουκόπουλου να διαπράττει το αδίκημα αυτό.

Η Παράταξή μας θα δώσει -άμεσα μόλις είναι διαθέσιμο- στην δημοσιότητα το κείμενο της επώνυμης καταγγελίας που κατατίθεται τώρα στο Α.Τ. Ναυπάκτου και περιλαμβάνει και το ονοματεπώνυμο του χρηματισθέντος».

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Δεν έρχεται απόψε η Πάολα στο Βολκάνο, αλλά θα έρθει το Σάββατο!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Απόλλων νίκησε 93-66 τον Ιωνικό

Δημητρίου

ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας σε Πελετίδη για το τρένο: Δεν κοιτάτε δίπλα σας για να δείτε τους πραγματικούς συμμάχους σας…

Χρήστος Βεργαναλάκης