Patra News
Slider Ελλάδα

Αυτός είναι ο άνδρας που ακολουθεί ο Ολιβερ το βράδυ της επίθεσης στην Αράχωβα – Φωτογραφία – ντοκουμέντο

Σε δυσεπίλυτο γρίφο εξελίσσεται η υπόθεση με τον θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα, με τον κηδεμόνας του άτυχου σκυλιού να παραδίδει στις αστυνομικές αρχές φωτογραφίες με έναν ύποπτο άντρα, το βράδυ της μοιραίας επίθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η πλευρά του ιδιοκτήτη του χάσκι επιμένει πως ο Όλιβερ δεν έχει πέσει θύμα αγέλης σκύλων αλλά ανθρώπου, καθώς όπως υποστηρίζει τα τραύματα που έφερε ο σκύλος δεν μπορεί να δικαιολογηθούν πως προήλθαν από άλλα ζώα.

Μάλιστα, η πλευρά του ιδιοκτήτη θα δώσει σήμερα στους άντρες του Ανθρωποκτονιών τρεις φωτογραφίες με έναν ύποπτο άντρα ο οποίος φοράει κουκούλα, κρατάει μια ομπρέλα (αν και δεν βρέχει) και έχει κρεμασμένη στο λαιμο του μια φωτογραφική μηχανή, ενώ φαίνεται να τον ακολουθεί το χάσκι σε κοντινή απόσταση.

Πολλές ώρες πριν την επίθεση η φωτογραφία

Ωστόσο, όπως τόνισε ο αστυνομικός ρεπόρτερ Δημήτρης Λαμπρόπουλος, στην εκπομπή LIVE NEWS του MEGA, το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το περιστατικό που καταγράφηκε στη φωτογραφία έγινε αρκετές ώρες πριν τον θανάσιμο τραυματισμό του Όλιβερ και είναι εδώ και ημέρες υπόψη της αστυνομίας.

“Για την ακρίβεια το στιγμιότυπο τραβήχτηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Ο Όλιβερ στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του χωρίς σημάδια κακοποίησης και κατά τις 7 το απόγευμα εξαφανίστηκαν τα ίχνη του”, σημείωσε.

Ο Όλιβερ χάθηκε απόγευμα Κυριακής και εντοπίστηκε απόγευμα Δευτέρας από τους κηδεμόνες του. Τον βρήκαν να τρεκλίζει και να αιμορραγεί. Λίγες ώρες αργότερα λύγισε και υπέκυψε στα πολλαπλά τραύματα του.

Αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη από Καθηγητή Κτηνιατρικής

Από την πλευρά της η αστυνομία επιμένει πως δεν προκύπτουν στοιχεία πως ανθρώπινος παράγοντας ευθύνεται για τον θάνατο του χάσκι.

Ειδικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο Mega, είπε πως η προανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να τελειώσει αυτή την εβδομάδα.

“Αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη από Καθηγητή Κτηνιατρικής, την οποία έχει παραγγείλει ο εισαγγελέας. Αυτό που είναι σε θέση να πω είναι πως από το υλικό που έχουμε στα χέρια μας δεν προκύπτει κάποιος μάρτυρας από το βιντεοληπτικό υλικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως, πως δεν ευθύνεται άνθρωπος, αλλά αυτό θα φανεί από τους ειδικούς”, δήλωσε συγκεκριμένα.

Σε σχέση με το εάν βάσει νομοθεσίας υπάρχει ευθύνη για τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ, η κ. Δημογλίδου είπε: “Για τα δεσποζόμενα ζώα υπάρχει ειδική νομοθεσία και υπάρχουν υποχρεώσεις για τον ιδιοκτήτη. Πρέπει να συνοδεύεται σε δημόσιους χώρους αλλά και σε ιδιωτικούς. Δεν έχει αποκλειστεί το να του έχει επιτεθεί άλλο σκυλί”.

 

 

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Νέες οβίδες από Κελεπούρη κατά Φαρμάκη: τον κατηγορεί για εξάρτηση και ομηρία από «τρωκτικά»

Χρήστος Βεργαναλάκης

Μια 16χρονη έπεσε από μπαλκόνι

Δημητρίου

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε όλα τα εκλογικά κέντρα στην Αχαϊα που θα ψηφίσετε

Χρήστος Βεργαναλάκης