Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Ανεξόφλητα 22 εκατομμύρια ευρώ απο πρόστιμα του ΚΟΚ

Παραπάνω από 22 εκατομμύρια ευρώ, ανεξοφλητα πρόστιμα του ΚΟΚ, έχει ο Δήμος Πατρέων, που προφανώς στο πλαίσιο  ψηφοθηρικης πολιτικής δεν εισπράττει από τους υπόχρεους.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη”, Κώστας Σβολης.

 

Την ίδια ώρα, η Δημοτική Αρχή στη χθεσινή συνεδρίαση ου Δημοτικού Συμβουλίου, τάχθηκε για μια ακόμη φορά εναντίον των συμβασιούχων εργαζομένων.

Ισχυριζόμενη ότι αδυνατεί να καλύψει τη μισθοδοσία τους γιατί έχει αποθεματικό μόλις 142.000 ευρώ.

Για το θέμα αυτό έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση ο Κώστας Σβολης:

 

“Ας εισπράξει τα 22.500.000 ευρώ από τα πρόστιμα του ΚΟΚ (δεν τα εισπράττει γιατί επιδίδεται σε λαϊκή πολιτική και θέλει να είναι αρεστός) κι ας σεβαστεί όλους τους πολίτες.  Γιατί όταν ανερυθρίαστα μιλάς για κοινωνική ανατροπή τότε είσαι Δήμαρχος του 6,6% και όχι όλων των πολιτών.

Εμείς θα σεβαστούμε όλους τους Πατρινούς και με ιδιωτικές επενδύσεις και απορρόφηση των Κρατικών και Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων θα μιλάμε για οικονομική και κοινωνική ευημερία.

Να υπενθυμίσω ότι τα χρήματα που είναι διαθέσιμα, από τις χρηματοδοτήσεις, στον Δήμο Πατρέων για το 2023 είναι περίπου 110.000.000 ευρώ. Ας τα απορροφήσει επ΄ ωφελεία των πολιτών και ας σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους των 500 ευρώ.”

Παρόμοια Άρθρα

Λήγει η προθεσμία για να πληρώσετε τέλη κυκλοφορίας!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Πάτρα: Αναίσθητη μάνα άφησε τα παιδιά της στο ΙΧ και πήγε για καφέ!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Αγριο κράξιμο στη Σακοράφα από τον εκπρόσωπο Τύπου του Βαρουφάκη!