Patra News
Slider Ελλάδα Πολιτική

Απίστευτες ατάκες του Κραουνάκη για Μητσοτάκη και Μενδώνη

 

Τον…τελείωσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Σταμάτης Κραουνάκης σε συνέντευξή του στο NEWSCENTER.GR

-Άκουσες την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ; Πώς σου φάνηκε;
«Μου είναι αδιάφορο ο,τιδήποτε πει. Δεν με ενδιαφέρει να τον δω».

-Γιατί; Επειδή δεν τον πιστεύεις;
«Επειδή δεν υπάρχει. Έχει τελειώσει η χρήση του Μητσοτάκη. Δεν ασχολούμαι με σκιά πρωθυπουργού. Ένας πρωθυπουργός που βγαίνει από τη Μητρόπολη και ρωτάει τον Κουτσούμπα «γιατί τους έβαλες να με κράξουνε» είναι εκτός. Δεν είναι στη θέση του. Έχει ρίξει το κόμμα του πολύ χαμηλά. Και είναι η ΝΔ αυτή που θα τον ρίξει».

– Πώς σου φάνηκε το γιουχάισμα; Νομίζω το περίμενες κιόλας γιατί είχες γράψει πρώτη μέρα λαΐκού προσκυνήματος και ο πρωθυπουργός δεν έχει εμφανιστεί. Να πάει κι ας γιουχαιστεί.
«Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Και τα δύο γιουχαίσματα. Και της νεολαίας και της
Μητρόπολης. Και τα περίμενα πολύ καιρό. Αυτά τα παιδιά δεν είναι πολιτικοί, εντεταλμένοι ντίλερς είναι. Πήραν εντολές, επαγγελματίες ντίλερς. Έχω ένα πολύ ωραίο μαγαζί, έλα να δούμε πώς θα το αγοράσεις…»

-Το μαγαζί είναι η χώρα μας…
«Ναι. Εντεταλμένοι ντίλερς. Κι αυτό είναι ολοφάνερο. Αυτή τη στιγμή τα «αφεντικά» τους είναι πολύ δυσαρεστημένα. Με τα δόντια κρατιούνται. Αλλά κακή είναι και η αντιπολίτευση.
Εντάξει, κάποιοι λένε «δεν υπάρχει αντιπολίτευση», κτλ, αλλά πού θα ακουστεί η φωνή της αντιπολίτευσης; Σε ποιά μέσα; «Γιατί η αντιπολίτευση δεν έχει μέσα δικά της; Είναι μέσα αυτά που έχει; Να τα ενοποιήσει, με βάση ένα web tv. Τα μέσα της Αριστεράς δεν ήταν ποτέ τα επίσημα μέσα».

-Άρα να κοιτάξει πρώτα τα του οίκου της…
«Τα του δρόμου της. Στον δρόμο παιζόταν το παιχνίδι πάντοτε. Εσωστρέφεια. Κομψότης και
facebook…».

-Ε καλά είναι εργαλείο πια τα social media. Εδώ έχουμε δει ότι η κυβέρνηση έχει πάρει πίσω νόμους επειδή ένα θέμα έσκασε και σηκώθηκε στο διαδίκτυο.
«Ναι αλλά δεν είναι το μόνο εργαλείο. Είναι μόνο η αφορμή. Είναι σαφές ότι η μάχη ήταν να φύγει ο Τσίπρας από την κυβέρνηση, να αναλάβει ένα γραφείο μεταπρατικό. Όλα, τα νομοσχέδια, έχουν στόχο την εκποίηση της χώρας. Θέλουν να εκπποιήσουν τα πνευματικά δικαιώματα, τα αρχαία. Αυτός ακριβώς είναι ο ρόλος και της Μενδώνη, για αυτό δεν μετακινείται από το Υπουργείο Πολιτισμού. Άλλο είναι το ερώτημα: είναι πρόσωπο πολιτικό ή πολιτισμού η Μενδώνη, αυτός ο καναπές ξεροτήγανο;»

 

 

Παρόμοια Άρθρα

Ο ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ: Περιήγηση στην ιστορική κωμόπολη από τα αρχαία χρόνια – Φωτό

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ο Βόβολης καλεί σε…επανάσταση και στην Πάτρα την Τετάρτη!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Νίκος Καρακίτσος στηρίζει ανοιχτά Αντώνη Κουνάβη για πρόεδρο στη ΝΟΔΕ

Χρήστος Βεργαναλάκης