Patra News
Slider Αθλητικά

Παναχαϊκάρα για Super League 2 με γκολ του Κύβε» στο 90΄!

Με γκολάρα του Λεωνίδα Κυβελίδη στο 90΄ η Παναχαϊκή νίκησε με 1-0 τον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Super League 2  και  πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο που την βάζει με το… καλημέρα σε τροχιά ανόδου. Αν και  ακόμα είναι πολύ νωρίς, εν τούτοις ότι η Πατρινή ομάδα ξεκινά με τρίποντο εκτός έδρας, δείχνει αφενός τη δυναμική της ομάδας αλλά και την ποιότητα που έχει στα μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα του Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα., ειδικά στο β΄ ημίχρονο  όπου στο 65΄ έχασε πολύ καλή ευκαιρία   με την κεφαλιά του Κέρι που πέρασε λίγο άουτ, όμως το τρίποντο ήρθε μετά την κεφαλιά του Κυβελίδη που σκόραρε μετά τη σέντρα ακριβείας του Λιποράσε.

Αντίθετα  ο Μακεδονικός αν και γηπεδούχος δεν ανησύχησε ιδιαίτερα την εστία του Κολοβούρη που δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σημαντική επέμβαση.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίου, Δοξάκης, Σαραγιώτης, Τσιαμάζης, Ουζούνογλου, Μπρατσιάνι, Γαρύφαλος, Λάλκοβιτς, Τοπούζης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Καρακλάιτς, Κέρι (86΄ Κυβελίδης), Αλεξόπουλος

* Στο γήπεδο της Ν. Ευκαρπίας βρέθηκαν περισσότεροι από 100 Πατρινοί οπαδοί οι οποίοι στην πλειοψηφία  τους ταξίδεψαν από την Αχαϊκή πρωτεύουσα.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μακεδονικός-Παναχαικη: 0-1 ( 90΄Κυβελίδης)

ΠΑΟ Ρουφ – Ηλιούπολη 1-0 : (13′ Μάντζιος)

Αγροτικός Αστέρας – Προοδευτική 1-0 :  (7′ Μελισσόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Παναχαϊκή 3

Παο Ρουφ 3

Αγροτικός Αστέρας 3

Μακεδονικός 0

Προοδευτική 0

Ηλιούπολη 0

Ηρακλής Λάρισας 0

Παρόμοια Άρθρα

Αθώος, δηλώνει, ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλ. Μίχος, μιλώντας για εμφύλια πλεκτάνη στη ΝΔ!

Χρήστος Βεργαναλάκης

Από 15 Μαϊου γυρίζει ξανά η μπίλια!!!

Ο Πλεύρης είπε πως ο Πολάκης λέει ανοησίες για την Σία Αναγνωστοοπούλου

Χρήστος Βεργαναλάκης