Ο Βαγγέλη Λιόλιος, θέλει να αλλάξει όλον τον τρόπο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων και να φέρει τον εκσυγχρονισμό στην ΕΟΚ. Και η πιο μεγάλη βόμβα που θέλει να ρίξει είναι ο Βασίλης Σπανούλης!!!

Η πρόταση του νέου προέδρου της ΕΟΚ στον “V-Span” έγινε σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Ιτούδη (τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις τους έχουν αποκατασταθεί), ο οποίος είναι το απόλυτο φαβορί για να κοουτσάρει την Εθνική ανδρών στην τελική φάση του Eurobasket του 2022, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Μπορεί να μην έχουν υπογραφεί συμβόλαια, ωστόσο, μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει συνεννόηση και αμοιβαία επιθυμία για συνεργασία, στον βαθμό που δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις βασικές υποχρεώσεις του 51χρονου καταξιωμένου Έλληνα προπονητή στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ.

Η πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Βαγγέλης Λιόλιος ήταν να βγει μπροστά ο “Kill Bill” κάνοντας ένα δυναμικό προπονητικό ξεκίνημα στους πάγκους από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας στα «παράθυρα». Αρχής γενομένης από τους αγώνες του ερχόμενου Νοεμβρίου (25/11 με Μεγάλη Βρετανία και 28/11 με Λευκορωσία), εν συνεχεία να βρίσκεται στο πλευρό του πρώην προπονητή στον Παναθηναϊκό, για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ο όμιλός μας διεξάγεται στο Μιλάνο) και μετά να κοουτσάρει και πάλι στα «παράθυρα».