Patra News
Slider Πολιτική

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ: Δεν κατεβαίνει τελικά το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου – Δείτε γιατί

Πρόβλημα αντιμετώπισε χθες Σάββατο με την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών, τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής των υποψηφίων των συνδυασμών των κομμάτων, το κόμμα των “Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών”, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Ας σημειωθεί, ότι ανάλογο πρόβλημα αντιμετώπισε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αποτέλεσμα το κόμμα της “Πλεύση Ελευθερίας” να αποκλειστεί επίσης από τις εκλογές της 21ης Μαίου

Σε δήλωσή του ο Νίκος Νικολόπουλος, επικεφαλής των “Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών”, κάνει λόγ για δικτατορικό αποκλεισμό του κόμματός του:

Έριξαν «μαύρο» στην πλατφόρμα του ΥΠ.ΕΣ και στη Δημοκρατία – Τα διαβολάκια του Πιερρακάκη απέκλεισαν δικτατορικά και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» και την «Πλεύση» της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τις εκλογές της 21ης Μάιου – Ραντεβού από τώρα στις κάλπες του Ιουλίου!”

 

       

ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

 

“Το σύστημα Πιερρακάκη που «κράσαρε» …ξαφνικά και η πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών που «έπεσε» …ανεξήγητα, μέσα στο μαύρο σκοτάδι του Σαββάτου και της Δημοκρατίας, ήταν η τελευταία καλά στημένη παγίδα της Μητσοτάκης Α.Ε. και των συνεργαζόμενων εθελόδουλων εθνομηδενιστών συστημικών πολιτικών δυνάμεων, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» από την εκλογική διαδικασία της 21ης Μαίου.

 

-Παρά το γεγονός ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» κατήρτισαν ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την υποβολή της αίτησης προς τον Άρειο Πάγο για τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές….

 

-Παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σχημάτισαν συνδυασμούς με περισσότερους από 200 υποψηφίους, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα…

 

-Παρά το γεγονός ότι είχαν κατατεθέσει όλα τα απαιτούμενα από τον νόμο δικαιολογητικά…

 

– Και παρά το γεγονός, ότι οι «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» τήρησαν όλες τις προϋποθέσεις και τους όρους της εκλογικής νομοθεσίας…

 

Τελικά, επιστρατεύθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα  του ΥΠΕΣ, δια χειρός της γνωστής για τις επιδόσεις της Singular προκειμένου να αποκλείσει «τεχνηέντως» ετσιθελικά την κάθοδο αντισυστημικών κομμάτων στις εθνικές εκλογές!

 

Από το απόγευμα του Σαββάτου, με τρόπο ανεξήγητο και εξόφθαλμα ύποπτο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΥΠΕΣ, «πέταγε» έξω τα ονόματα των υποψηφίων και ειδικά των γυναικών, ενώ κάθε τόσο απέκλειε την πρόσβαση σε αυτή. Έφθασαν …μαύρα μεσάνυχτα και παρά τις επανειλημμένες και επίμονες προσπάθειες των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», η «τεχνογνωσία» του ΠΑΣΟΚΟΥ Πιερρακάκη συνέχιζε να ρίχνει «μαύρο» και να λέει «όχι» στα ανεπιθύμητα κόμματα.

 

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Νίκου Νικολόπουλου και των στελεχών των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών» προς το Υπουργείο Εσωτερικών, απάντηση δεν υπήρξε.

Κατά παράξενο τρόπο μάλιστα, από τα μεσάνυχτα το ΥΠΕΣ, είχε κατεβάσει ρολά!

Το σκοτεινό σχέδιο του αποκλεισμού, όλων των αντισυστημικών κομμάτων, επιτεύχθηκε!

 

 

«Αφού δεν μπόρεσαν να μας αποκλείσουν με όλες τις άλλες σκοτεινές μεθόδους που απεργάστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

 

Αφού δεν μπόρεσαν να μας αναχαιτίσουν, ούτε τα χαλκεία των «καλο- Πετσομένων» ΜΜΕ.

 

Αφού δεν μπόρεσαν να βρουν την οποιαδήποτε πρόφαση και την παραμικρή τυπική αδυναμία, για να υποβάλλουν υπόμνημα κατά της καθόδου μας,

 

Και αφού τρόμαξαν με το ποσοστό και το τσουνάμι της οργής των αποκλεισμένων από την κάλπη και την κοινωνία Ελλήνων , τελικά επιστράτευσαν την ανίκητη τεχνολογική δικτατορία των κομπιούτερς, για να αποκλείσουν και τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες».

 

Ακριβώς όπως και η πρ. Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλει ότι απέκλεισαν με τον ίδιο τρόπο και το κόμμα της, την «Πλεύση Ελευθερίας».

 

Μεθόδευσαν έτσι, να απαγορεύσουν στις εκατοντάδες χιλιάδες των ψηφοφόρων να εκφραστούν αντισυστημικά, αντιμνημονιακά, Πατριωτικά και Χριστιανικά και από εμάς τους Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» σημείωσε καυστικά ο Πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, τονίζοντας παράλληλα:

 

«Για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλήφθηκε: Την προηγούμενη φορά που το σύστημα «κράσαρε», ήταν συμπτωματικά επί Παπαμιμίκου, τότε που ο Μεϊμαράκης στις εσωκομματικές εκλογές για την εκλογή αρχηγού έπαιρνε 60% στην κάλπη, ο Μητσοτάκης ερχόταν τρίτος και …καταϊδρωμένος, αλλά χάρις στην τεχνολογία πάλι της Singular αναβλήθηκαν οι εκλογές για μήνες. Μέχρι να γίνουν όσα …έπρεπε – και πάλι στο σκοτάδι- για να εκλεγεί πρόεδρος, ο …Λουδοβίκος.

 

Τους ξεθαρίζουμε όμως: «Όλοι αυτοί οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι, που το σύστημα τους αποστέρησε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα να εκφραστούν στην κάλπη, είναι όλοι αυτοί οι αβόλευτοι, οι αποκλεισμένοι, οι ασυμβίβαστοι, οι ταλαιπωρημένοι και αδικημένοι  Έλληνες και Ελληνίδες, που θα γίνουν χείμαρρος και  θα «πνίξουν» τον Μητσοτάκη και το σύστημά του στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου.

 

Η Ιστορία θα καταγράψει τον Μητοτάκη, ως τον «εκ των κρασαρισμάτων εκπορευόμενο ηγέτη!»

 

Λέμε «ΟΧΙ» στο τρίο της συμφοράς! 

 

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» καταφηφίζουμε Μητσοτάκη, Τσίπρα και Ανδρουλάκη.

Και παραμένουμε στις πολιτικές επάλξεις!

Έτοιμοι για τις επαναληπτικές εκλογές του Ιουλίου!

 

Εκεί θα αναμετρηθούν τελειωτικά: 

– Το παρακράτος Μητσοτάκη με τη Δημοκρατία!

– Το επονείδιστο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, με την αδούλωτη νέα γενιά!

– Τα μίσθαρνα της ξένης ελίτ, με τους ασυμβίβαστους Έλληνες!

– Οι εντολοδόχοι ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΟΙ των μνημονιακών κατοχικών δυνάμεων, με τους ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΣ αγνούς πατριώτες!

 

Ραντεβού με τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» στις δεύτερες κάλπες!» 

 

Παρόμοια Άρθρα

 Στις 11 νίκες η Αναγνωστοπούλου, όριο για Ταλίν από Μποΐτσιο-Ντέτσικα

Δημητρίου

Τρελαίνουν κόσμο – Συνέχισαν από εκεί που σταμάτησαν!

Δημητρίου

Eσβησε η φωτιά, άνοιξε ο δρόμος στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ναυπάκτου

Χρήστος Βεργαναλάκης