Patra News
Slider Αθλητικά Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Κίνηση – ματ από τον Κώστα Πελετίδη υπέρ του ΝΟΠ!

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει τα συγχαρητήρια του και τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση για την επάνοδο του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών (ΝΟΠ) στην πραγματική του θέση, που είναι η Α1 Εθνική κατηγορία της υδατοσφαίρισης.

Με την ευκαιρία αυτών των επιτυχιών του πόλο ενημερώνουμε ως δημοτική αρχή την αθλητική κοινότητα της πόλης ότι:
• Είναι ειλημμένη απόφαση η άμεση ανανέωση της σύμβασης παραχώρησης του Κολυμβητηρίου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στο ΝΟΠ, με τον οποίο μαζί πρέπει να διεκδικήσουμε από το κράτος τη χρηματοδότηση του για την αντιμετώπιση των λειτουργικών του αναγκών όπως και των αναγκών του κολυμβητηρίου.

Η πόλη μας για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της στον υγρό στίβο και ειδικότερα της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών (ΝΕΠ), που αποτελεί επίσης σημαντικό αθλητικό μας πυλώνα χρειάζεται και το ιστορικό κολυμβητήριο της Αγυιάς, για το οποίο πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την άμεση ανακατασκευή του.

  • Η σύμβαση παραχώρησης της έκτασης του ναυταθλητικού κέντρου του ΝΟΠ λήγει σε λίγα χρόνια και κάποιοι καλοθελητές έλεγαν πως ο Δήμος θα το πάρει για να το κάνει δημοτικό κολυμβητήριο!!!

 

Παρόμοια Άρθρα

O Αγγελος Τσιγκρής κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για την παραμονή της Φυσικοθεραπείας

Χρήστος Βεργαναλάκης

Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Σπυρόπουλου

Δημητρίου

Χαζομπαμπάς ο Περικλής Νταβλούρος, δεν χορταίνει την κόρη του!