Patra News
LifeStyle Slider

Σε ποιο δημοφιλές σίριαλ μπαίνει ο Γκλέτσος!

Η ανακοίνωση ότι ο Απόστολος Γκλέτσος θα μπει το επόμενο διάστημα στη Γη της Ελιάς προκάλεσε ενθουσιασμό στους τηλεθεατές της σειράς και τα social media πήραν φωτιά. Τα ερωτήματα πολλά. Πρώτον, ποιος θα είναι ο ρόλος του και, δεύτερον, πόσο θα διαρκέσει η παρουσία του στην Αρεόπολη.

Ο ηθοποιός, που έχει ένα από τα πιο σκληροπυρηνικά fan bases στην Ελλάδα, θα υποδυθεί έναν ελληνοαμερικανό επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση των Βρεττάκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παραγωγή της σειράς που υπογράφουν ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος δεν θα θυμίζει κανέναν από τους ήρωες που ενσάρκωσε στις προηγούμενες επιτυχημένες συνεργασίες τους.

Επίσης, άγνωστο παραμένει πόσο θα διαρκέσει η επίσκεψή του στη «Γη της ελιάς» – αν μιλάμε για περιορισμένο αριθμό επεισοδίων ή για παραμονή επ’ αόριστον.

Πάντως, ένα πράγμα είναι βέβαιο. Οι τηλεθεατές της σειράς ανυπομονούν να δουν τον Απόστολο και την Άντζελα Γκερέκου μαζί ως ζευγάρι.

Παρόμοια Άρθρα

Εκλεβαν λάδι από τη Βαλμαντούρα

Δημητρίου

Γιατί πήγε ο Γρ. Αλεξόπουλος σε Σελλά και Αργυρά

Χρήστος Βεργαναλάκης

Κραυγή αγανάκτησης από ΑΜΕΑ: «Αυτός είναι παράδεισος των ΑΜΕΑ κύριε Πελετίδη…»

Χρήστος Βεργαναλάκης