Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Εμεινε 7 ώρες στη ρεματιά στη Νερομάνα μέχρι να την εντοπίσουν οι διασώστες!

Ολόκληρη εκστρατεία έστησαν Πυροσβεστική και Αστυνομία ξημερώματα Πέμπτης στην περιοχή της Νερομάνας Κρήνης, όταν μια γυναίκα κάλεσε το 112 για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε πέσει σε μια ρεματιά.

Η άτυχη γυναίκα έχει καταγωγή από τη Μαλαισία και ζει μόνη της στην Πάτρα. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης περίπου στις 5 βγήκε από το σπίτι της για έναν περίπατο στη φύση, αλλά η συνέχεια δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε.

Περίπου στις 6 το απόγευμα, η Μαλαισιανή έπεσε σε μια ρεματιά στην περιοχή της Νερομάνας και έμεινε καθηλωμένη εκεί για περίπου 7 ώρες!

Ολο αυτό το διάστημα, η Μαλαισιανή λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί από την πτώση αδυνατούσε να πιάσει το κινητό της τηλέφωνο που βρισκόταν μερικά μέτρα μακριά της. Περίπου στη 1.15 οι προσπάθειές της ευοδώθηκαν, κάλεσε το 112 και η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το στίγμα της.

Με τη σειρά της η τοπική ΕΛΑΣ ενημέρωσε την Πυροσβεστική και άμεσα κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ έσπευσε στο σημείο για να ανασύρει τη γυναίκα από το απόκρημνο σημείο που βρέθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες για τον εντοπισμό της, καθώς επίσης και δυνάμεις της αστυνομίας.

Μετά την επιτυχή ανάσυρση, η άτυχη Μαλαισιανή μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο, το οποίο εφημέρευε, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε πως είχε υποστεί κατάγματα, εξ ου και η αδυναμία της να κινηθεί και να εντοπίσει πιο σύντομα το κινητό της τηλέφωνο.

Παρόμοια Άρθρα

Φουλ επίθεση θα παίξουν οι δεσπότες και η Εκκλησία για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

Χρήστος Βεργαναλάκης

Παρέμβαση της Δ. Αυγερινοπούλου στην σύσκεψη για τη σταφίδα

Δημητρίου

Στάζει δηλητήριο για τους 3 υπουργούς του…ΛΑΟΣ ο Αϊβαλιώτης!

Χρήστος Βεργαναλάκης