Patra News
LifeStyle

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε το εξωφρενικό ποσό που λάμβανε – Τι είπε για την σχέση Σάκη – Μαριαλένας

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο πλατό του “Love it” και μίλησε για τα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, για το εξωφρενικό ποσό που λάμβανε κάθε εβδομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ζευγάρι Σάκης και Μαριαλένα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν αδιαμφισβήτητα από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, κρατώντας με τα καμώματά του υψηλά την τηλεθέαση και τα έσοδα του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι ακόμα ψηλότερα, καθώς υπήρξε υποψήφιος (και στηρίχθηκε με το αζημίωτο από το κοινό) 11 φορές πριν αποχωρήσει.

Ο ίδιος δεν το έκανε ωστόσο για την ψυχή της μάνας του, καθώς επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο αρκετά πλουσιότερος.

Πιο συγκεκριμένα ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του Survivor, αν και τον τίτλο φερόταν αρχικά να κατείχε η Άνθη Σαλαγκούδη. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος αμειβόταν για τις… υπηρεσίες του με περισσότερα από 6.500 ευρώ την εβδομάδα. Έμεινε δε στο παιχνίδι για 23 εβδομάδες…

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ανάμεσα στους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες ήταν ο Πάνος Καλίδης.

«Ο γιατρός μου είχε πει να μην μπω στο Survivor»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε επίσης σήμερα (14/06) καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», όπου μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, αποκαλύπτοντας πως ο γιατρός τον είχε συμβουλέψει να μην μπει στο ριάλιτι επιβίωσης λόγω των… μαλλιών του, καθώς η εμφύτευση που είχε κάνει μπορεί να μην πετύχαινε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους φίλους του Σάκη και Μαριαλένα, υποστηρίζοντας ότι η αγάπη τους είναι αληθινή. Δεν δίστασε μάλιστα να πετάξει και το «καρφί» του στον Γιώργο Ασημακόπουλο που την αμφισβητεί.

 

Τέλος, επιβεβαίωσε και τον χωρισμό του Αλέξη Παππά με την Αλέσια, καθώς, όπως εκμυστηρεύτηκε, μίλησε μαζί του το πρωί και του είπε ότι χώρισε κυρίως λόγω της απόστασης.

Παρόμοια Άρθρα

Συγκλονίζει η Κωνσταντίνα: Δώσαμε DNA και περιμένουμε να τον βρουν μέσα σε έναν ομαδικό τάφο

Nikoleta

Δελτίο Mega: Το περιστατικό που τρόμαξε on air την Κατερίνα Παναγοπούλου

Nikoleta

ΕΛΤΑ Κρυονερίου: Απειλούσε να αυτοκτονήσει πρώην παίκτης του Survivor-Αίσιο τέλος

Nikoleta