Patra News
LifeStyle

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πατέρας τριών παιδιών ο 60χρονος που παρέσυρε και σκότωσε

Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο άτυχος 60χρονος αναβάτης μηχανής που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο της τα ξημερώματα της Κυριακής η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του GNTM4.

Το μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο ενώ διατάχθηκε έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθηνας και την οποία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Τη μοιραία στιγμή του τροχαίου, ο άτυχος άνδρας είχε παραδώσει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί. Η υπάλληλος του 60χρονου ανησύχησε, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει. Αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Εκείνη βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους είδε το μηχανάκι του πεσμένο στη μέση του δρόμου, σύμφωνα με το Star.

Η 20χρονη πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε το μηχανάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός της μηχανής να πέσει στο κράσπεδο και να τραυματιστεί θανάσιμα. Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Παρόμοια Άρθρα

Οι πέντε πιο όμορφες έγκυες ξένες σταρ όλων των εποχών

Νάγια Κωνσταντοπούλου

Aνδρας πρόσφερε 25 χιλιάρικα στην Παναγιώταρου για να «κοιμηθούν»…

Χρήστος Βεργαναλάκης

Γιάννης Ζουγανέλης: Νιώθω ότι μιλάμε με τον Σάκη Μπουλά, ότι τον βλέπω

Nikoleta