Patra News
LifeStyle Slider

Καταποντίστηκε σε τηλεθέαση ο Γλυκάνισος και ο ΣΚΑΪ θα το δείχνει μόνο Παρασκευή-Σάββατο!

Μάταια περίμεναν κάποιοι τηλεθεατές χθες βράδυ να δουν το 2ο επεισόδιο της νέας σειράς Γλυκάνισος.

Δεν προβλήθηκε ποτέ… Ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει να στηρίξει τις σειρές μυθοπλασίας στις οποίες επένδυσε φέτος.

Ο Γλυκάνισος είναι η πρώτη σειρά που πρόκειται να δεχτεί σωσίβιο σωτηρίας πριν να χάσει το κοινό το ενδιαφέρον που έδειξε στο promotion της σειράς.

Ακόμη δεν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο του Γλυκάνισου και ο ΣΚΑΪ σπεύδει να κάνει διορθωτικές αλλαγές στο πρόγραμμά του. Μετά από το 3% τηλεθέασης που έκανε το χθεσινό επεισόδιο, αποφασίστηκε να μετακομίσει πριν χάσουν την επένδυση που έκαναν για τη σειρά.

Συγκεκριμένα ο Γλυκάνισος μετακομίζει πλέον κάθε Παρασκευή με διπλό επεισόδιο στις 21:00, εκτός από τις 23 Σεπτεμβρίου που θα προβληθεί ένα νέο μαζί με αυτό που προβλήθηκε χθες και λόγω ανταγωνισμού δεν το είδαν πολλοί τηλεθεατές.

Επίσης το Σάββατο θα υπάρχει διπλό επεισόδιο και το Σάββατο στις 21:00. Αλλαγές θα δει και η Άγρια Γη, ενώ η στΟργή κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου στις 23:00. Το ντόμινο των αλλαγών συνεχίζεται και αλλάζει και το πρόγραμμα του Love Island.

Αφού την ώρα που αρχικά είχε ο Γλυκάνισος, το κανάλι θα μεταδίδει κινηματογραφική ταινία. Η διάρκεια της οποίας θα είναι δίωρη. Έτσι το ριάλιτι Love Island θα παίζει στις 23:00 από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου και από Τρίτη ως Σάββατο.

Με τον τρόπο αυτό ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να «σώσει» το πρόγραμμά του από τον ισχυρό ανταγωνισμό και το τσουνάμι που λέγεται Σασμός που δεν άφησε περιθώριο για καμμία άλλη σειρά με τα ποσοστά που έκανε χθες.

Οι μέρες και οι ώρες που επιλέχθηκαν θεωρούνται πιο ασφαλείς από τους ιθύνοντες του καναλιού. Εκεί βέβαια παίζει δυναμικά η ΕΡΤ που από πέρυσι έκανε την έκπληξη και συνεχίζει και φέτος. Μένει να δούμε τα ποσοστά για να συγκρίνουμε το αποτέλεσμα.

Παρόμοια Άρθρα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σύλληψη στην Πάτρα για ληστεία στην Κεφαλονιά

Η Λυδία Κονιόρδου έρχεται στο Αίγιο

Χρήστος Βεργαναλάκης

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκάλεσε τον Αλέξη Κούγια αδελφολόγο!

Χρήστος Βεργαναλάκης