Patra News
LifeStyle

Γιώργος Τράγκας: Εμφανίστηκε τέταρτος δικαιούχος «έκπληξη»

Ένας τέταρτος δικαιούχος εμφανίστηκε, διεκδικώντας μερίδιο από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα.

Ο δημοσιογράφος δεν είχε συντάξει διαθήκη με αποτέλεσμα η σύζυγός του Μαρία Καρρά και οι δύο γιοι του να διεκδικούν, η κάθε πλευρά για λογαριασμό της, ακίνητα και καταθέσεις, αλλά και νέα περιουσιακά στοιχεία που έρχονται, συνεχώς, στο φως.

Την ίδια στιγμή, στην διεκδίκηση μπαίνει και τέταρτος δικαιούχος που απ’ ότι φαίνεται διεκδικεί τα περισσότερα και έχει μάλιστα προτεραιότητα.

Είναι ο σύνδικος, που διεκδικεί περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ – είτε για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου – είτε για λογαριασμό προμηθευτών που έμειναν απλήρωτοι μετά την πτώχευση των εταιρειών του δημοσιογράφου και εκδότη.

Η μόνη που εικάζεται ότι έχει πλήρη εικόνα για τα περιουσιακά για τις εταιρείες και τα εταιρικά σχήματα είναι η τρίτη σύζυγος του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά. Ήδη στράφηκε κατά της εταιρείας που εξέδιδε το περιοδικό Crash (αλλά και κατά του κόμματος του θανόντα) για οφειλές που είχαν απέναντί της, δίνοντας εντολή συντηρητικής κατάσχεσης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση υπολογιστών και αρκετών άλλων αντικειμένων των γραφείων.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε «γράψει» τη βίλα στην Εκάλη στη σύζυγό του Μαρία, όπως και τη μία από τις δύο βίλες στη Μύκονο. Την άλλη βίλα την είχε «γράψει» στον γιο του, Γιάννη. Όταν ο άλλος γιος, ο Φρέντυ, ζήτησε να εκτιμηθούν και αυτά, η άλλη πλευρά αντέδρασε, λέγοντας ότι τούς είχαν παραχωρηθεί πριν από τον θάνατο του πατέρα του.

Παρόμοια Άρθρα

Σου περίσσεψε κρασί; – Να τι θα το κάνεις!

Nikoleta

Άγριες Μέλισσες: Πήρα μια γενναία αύξηση τη δεύτερη χρονιά

Nikoleta

Αυτά τα ζώδια θα έχουν γεμάτες τσέπες το 2023

Nikoleta