Patra News
LifeStyle

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από το νέο φεγγάρι Ιουλίου

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα Σελήνη στις 9 Ιουλίου.

Ταύρος

Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας και της γνωστικής λειτουργίας σου, κάτι το οποίο θα μπορούσε να στείλει ηλεκτρικά ρεύματα ευφυίας μέσω του μυαλού σου. Μπορεί να αρχίσεις να επιθυμείς διανοητική διέγερση καθώς αυτό το νέο φεγγάρι σε ενθαρρύνει να συμμετάσχεις σε μια διαφωτιστική συζήτηση με άλλους ανθρώπους που σκέπτονται σαν και εσένα και να αυξήσεις το επίπεδο των διανοητικών αλληλεπιδράσεων στις οποίες συμμετέχεις.

Λέων

Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να κάνει τα όνειρά σου να φανούν πιο ζωντανά και τη φαντασία σου να γίνει πιο πολύχρωμη. Καθώς κινείται μέσα από τον δωδέκατο Οίκο της πνευματικότητας, το υποσυνείδητό σου μπορεί να γίνει επιδραστικός παράγοντας καθώς αποκαλύπτει τα συναισθήματα που καταπιέζεις και τις σκέψεις που μόλις άρχισες να καταλαβαίνεις.

Σκορπιός

Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που δεν έχεις επισκεφτεί ακόμη και τόσες υπέροχες εμπειρίες που δεν έχεις ζήσει ακόμη. Καθώς αυτό το νέο φεγγάρι εκτοξεύεται μέσω του ένατου Οίκου της επέκτασης και της περιπέτειας, θα σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω σου επίμονες και ξεπερασμένες προοπτικές καθώς αποδέχεσαι μια πιο βαθιά αλήθεια.

Υδροχόος

Ο τρόπος που ξοδεύεις το χρόνο σου κάθε μέρα έχει τέτοιο αντίκτυπο στο ποια γίνεσαι με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το νέο φεγγάρι λαμβάνει χώρα στον έκτο Οίκο της καθημερινής ρουτίνας, της εργασίας και της υγείας σου, προτρέποντάς σε να αναδιοργανώσεις τις συνήθειές σου καθ ‘όλη τη διάρκεια της καθημερινής σου ζωής. Αξιοποίησε αυτό το νέο φεγγάρι για να ξανασκεφτείς τις ηθικές αρχές της εργασίας σου, τα προγράμματα αυτο-φροντίδας και την αφοσίωση σου στη δική σου ευεξία.

Παρόμοια Άρθρα

Nikoleta

Τέσσερα μικρά πράγματα που ένας άντρας σταματάει να κάνει μόλις παντρευτεί μια γυναίκα

Nikoleta

BARBER POLE: Τι σημαίνει το σύμβολο αυτό έξω από τα κουρεία;