Patra News
Slider Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ο…Παύλος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Χρυσό Μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Gilbert & Gaillard Challenge 2022 κατέκτησε ο Παύλος, μέλος της Ποικιλιακής Συλλογής των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου, από το ομώνυμο λευκό σταφύλι.

Ο Παύλος χαρακτηρίζεται από χρυσοκίτρινο χρώμα στο ποτήρι με φρουτώδη αρώματα από εσπεριδοειδή, πεπόνι και αχλάδι συνδυασμένα αρμονικά με νότες από κρέμα ζαχαροπλαστικής ξηρούς καρπούς και κακάο. Το στόμα είναι πλούσιο με μέτριο σώμα, δροσιστική οξύτητα και λιπαρή αίσθηση.

Συνοδέψτε το με ψάρια στα κάρβουνα ή στο φούρνο, με λευκά κρέατα συνοδευόμενα από λευκές σάλτσες, λιπαρά τυριά, αλλά και ζυμαρικά με σκόρδο και στο βούτυρο. Σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης μπορείτε να το απολαύσετε για 4 χρόνια ακόμη.

Σερβίρεται σε θερμοκρασία 13°C.

Παρόμοια Άρθρα

Παρολίγο να έρθουν στην Πάτρα τα 6 εκατομμύρια του ΤΖΟΚΕΡ

Χρήστος Βεργαναλάκης

Νοσηλεύεται διασωληνωμένος 11χρονος – Κρίσιμες ώρες

Δημητρίου

Η σύζυγος του Σπύρου Φωκά: Πέθανε στην αγκαλιά μου…

Χρήστος Βεργαναλάκης