Patra News
Πολιτισμός

Το Social Bus επιστρέφει στην Πάτρα το τριήμερο 25-27 Ιουνίου 2021. Μάθε για την κοινωνική επιχειρηματικότητα & δημιούργησε την δική σου ιδέα!

 

Η InterMediaΚT με την υποστήριξη της U.S. EMBASSY ATHENS, διοργανώνουν στην Πάτρα, το 3ήμερο δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα Social Bus

 

Πρόκειται για ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο, ανοιχτό προς όλους όσους ενδιαφέρονται για την κοινωνική επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Στόχος είναι να στηρίξει ρεαλιστικά τα τοπικά οικοσυστήματα και να παρακινήσει τους 30 συμμετέχοντες από την ευρύτερη περιοχή της Πάτρας να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις με κοινωνικό προσανατολισμό.

 

Κεντρικός σταθμός του Social Bus Patras θα είναι το POS4work Point of Synergy, στην Γούναρη 69! Σταθμεύουμε εκεί διότι οι κύριοι πυλώνες του είναι η Συνεργασία, η Καινοτομία, η Τεχνολογία και η Επιχειρηματικότητα.

 

Οι εκπαιδευτικές δράσεις χωρίζονται ισάξια σε θεωρητικές και διαδραστικές και ταξιδεύουν τους συμμετέχοντες στην συναρπαστική διαδρομή της δημιουργίας μιας κοινωνικής επιχείρησης. Απώτερος σκοπός είναι η δημιουργία ομάδων μεταξύ των συμμετεχόντων και ιδεών που θα παρουσιαστούν σε επιτροπή αποτελούμενη από μέλη κοινωνικών επιχειρήσεων και τους εκπαιδευτές. Στον τελικό προορισμό, μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει την καλύτερη ιδέα, αφού η αντίστοιχη ομάδα θα κερδίσει 6 μήνες δωρεάν υποστήριξη από το POS4work Point of Synergy για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού πλάνου και από την InterMediaKT για την ανάπτυξη του branding και της ταυτότητας της ιδέας/εταιρείας.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές κι οι ενδιαφερόμενοι για το ταξίδι του Social Bus μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και την φόρμα εγγραφής στο https://socialbus.gr/

Παρόμοια Άρθρα

“ΠΝΙΓΟΜΑΙ”: Η 23χρονη stand upper Δήμητρα Νικητέα έρχεται στο “Επίκεντρο”

Τα μηνύματα του Πελετίδη στα εγκαίνια των Παλαιών Σφαγείων

Η εορτή της Σταυροπροσκύνησης στην Πάτρα

Δημητρίου