Patra News
Slider Πολιτική

Χαρίτσης: Καρφιά, με έμμεσο τρόπο, κατά Τσίπρα

Λίγο πριν την ανακοίνωση του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Χαρίτσης μίλησε για όσα έγιναν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο κ. Χαρίτσης επεσήμανε ότι καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις διάσπασης έπαιξαν «και το ύφος και το ήθος. Έχει να κάνει με το πως διοικείς ένα κόμμα, πως απευθύνεσαι στην κοινωνία… Δεν έρχεται ο «μεσσίας» και αδιαμεσολάβητα απευθύνεται στον λαό. Είναι και θέμα για το μήνυμα πολιτικού περιεχομένου που εκπέμπεται».

Όπως προσέθεσε, «φύγαμε γιατί δεν μπορούσαμε να βλέπουμε άλλο τον εκφυλισμό του χώρου. Βλέπαμε το τελευταίο διάστημα μια απαξίωση. Έπρεπε να υπερασπιστούμε την κληρονομία μας και όσα πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Ερωτηθείς αν υπάρχει επικοινωνία των «11» με άλλα στελέχη που παραμένουν ή έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι κ. Φίλης, Σκουρλέτης και Τζουμάκας, ο Αλέξης Χαρίτσης είπε ότι υπάρχει επικοινωνία με πολλά στελέχη και πολλά εξ αυτών θα στηρίξουν την νέα προσπάθεια που ξεκινά με την συγκρότηση κοινοβουλευτικής ομάδας.

Σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Χαρίτσης είπε ότι «είναι σεβαστή η στάση του Αλέξη Τσίπρα, αλλά εμείς έπρεπε να πάρουμε τις αποφάσεις μας αυτονόμως και αυτοβούλως. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα μετά την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Παρόμοια Άρθρα

«Μπράβος»-μπουμπούκι εμβόλισε στο κέντρο της Πάτρας μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ και τραυμάτισε αστυνομικό

Χρήστος Βεργαναλάκης

Τετ α τετ με τον πρώτο εμβολιασθέντα!

Ποιο θέατρο στο Αίγιο γίνεται θερινός σινεμά!!!